koztrue Başarılı Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 62 Beğeniler 26 23 Ocak 2024 #1 İsmini hatırlamadığım, hiçbir gönderisiyle etkileşime girmediğim bir hesaba keşfetimden profiline girmiştim. İnternette biraz araştırdığımda Twitter verilerine indirerek bakılabildiği yazıyordu ama ilgili bir şey bulamadım. Önceden ziyaret ettiğim profili bulmanın yolu var mıdır? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2024
İsmini hatırlamadığım, hiçbir gönderisiyle etkileşime girmediğim bir hesaba keşfetimden profiline girmiştim. İnternette biraz araştırdığımda Twitter verilerine indirerek bakılabildiği yazıyordu ama ilgili bir şey bulamadım. Önceden ziyaret ettiğim profili bulmanın yolu var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
uintptr Bilgin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1.035 Makaleler 20 Çözümler 55 Beğeniler 3.344 23 Ocak 2024 #2 Bilgisayar üzerinden profile girdiyseniz, tarayıcı geçmişinize bakabilirsiniz.
KS KS koztrue Başarılı Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 62 Beğeniler 26 23 Ocak 2024 #3 uintptr dedi: Bilgisayar üzerinden profile girdiyseniz, tarayıcı geçmişinize bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam mobil uygulamadan baktım.
uintptr dedi: Bilgisayar üzerinden profile girdiyseniz, tarayıcı geçmişinize bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam mobil uygulamadan baktım.