Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Kullanıcının profilinde bulunan kullanıcı adının yanındaki ikondan önceden kullandığı adını görebiliyoruz. Bence bu, isteğe bağlı, gizlenebilir bir özellik olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -3 Eksi
Eski forumda iken zamanında bunla ilgili konu açmıştım ve baya bir süre sonra kendiliğinden gidildiği söyleniyordu. Belki şu an için moderatör yardımıyla silinebiliyordur kim bilir?

Eski forumda iken zamanında bunla ilgili konu açmıştım ve baya bir süre sonra kendiliğinden gidildiği söyleniyordu. Belki şu an için moderatör yardımıyla silinebiliyordur kim bilir?
Forumun ilk kuruldugu zamanlar bu konuyla ilgili ozel bir bilet acilarak bu islem yapilabiliyordu, yapanlar oldu. Daha sonra karisiklik cikacagindan midir artik ne olduysa bu imkan kaldirildi.

Benim oneriye yaklasimim, sanirim kullanici adi degistikten sonra belli bir ay (artik uc ay mi alti ay mi) onu kimse alamiyor. Bu eger bahsettigim sekildeyse ve boyle bir islem yapilabiliyorsa sure dolduktan sonra onceki kullanici adi listeden silinebilir. Tamamen silinmesi belli ki karisiklik yaratiyor cunku.

Son düzenleme:
Kullanıcının profilinde bulunan kullanıcı adının yanındaki ikondan önceden kullandığı adını görebiliyoruz. Bence bu, isteğe bağlı, gizlenebilir bir özellik olmalı.

Gösterilmesinde sakınca olduğunu düşünmüyorum. Faydalı bir özellik çünkü biri kullanıcı adını değiştirdiğinde tanınması zor olabilir.

Forumun ilk kuruldugu zamanlar bu konuyla ilgili bir bilet acilarak yapilabiliyordu, yapanlar oldu. Daha sonra karisiklik cikacagindan midir artik ne olduysa bu imkan kaldirildi.
Bu foruma 2 kere önceden hesap açtım o dönemleri hatırlıyorum dediğiniz muhabbet vardı. Şimdi neye göre yapılır bilinmiyor.(kendimce)

Bilemedim, isim degisikligine gitmis kisi forum tarafından tanınan birisiyse isim gecmisine bakmak o kisinin kim oldugunu anlama acısından yararlı oluyor.
En basit örneginden, az önce gördügüm birini paylasayım. @madelyn , eskiden madelyn ismini kullanıyordu. Bu ozellıkten yararlandım ornek olarak.