Daffy Duck
Üstün
Kullanıcının profilinde bulunan kullanıcı adının yanındaki ikondan önceden kullandığı adını görebiliyoruz. Bence bu, isteğe bağlı, gizlenebilir bir özellik olmalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben değiştireli bir yıl olacak hala gitmedi. Hiç değilse bu süre düşürülmeli.Eski forumda iken zamanında bunla ilgili konu açmıştım ve baya bir süre sonra kendiliğinden gidildiği söyleniyordu. Belki şu an için moderatör yardımıyla silinebiliyordur kim bilir?
Forumun ilk kuruldugu zamanlar bu konuyla ilgili ozel bir bilet acilarak bu islem yapilabiliyordu, yapanlar oldu. Daha sonra karisiklik cikacagindan midir artik ne olduysa bu imkan kaldirildi.Eski forumda iken zamanında bunla ilgili konu açmıştım ve baya bir süre sonra kendiliğinden gidildiği söyleniyordu. Belki şu an için moderatör yardımıyla silinebiliyordur kim bilir?
Kullanıcının profilinde bulunan kullanıcı adının yanındaki ikondan önceden kullandığı adını görebiliyoruz. Bence bu, isteğe bağlı, gizlenebilir bir özellik olmalı.
Bu foruma 2 kere önceden hesap açtım o dönemleri hatırlıyorum dediğiniz muhabbet vardı. Şimdi neye göre yapılır bilinmiyor.(kendimce)Forumun ilk kuruldugu zamanlar bu konuyla ilgili bir bilet acilarak yapilabiliyordu, yapanlar oldu. Daha sonra karisiklik cikacagindan midir artik ne olduysa bu imkan kaldirildi.
Gösterilmesinde sakınca olduğunu düşünmüyorum. Faydalı bir özellik çünkü biri kullanıcı adını değiştirdiğinde tanınması zor olabilir.