- Makaleler
- 6
One UI artık eskisi gibi değil. Heyecanlanmıyorum bile. Samsung son zamanlarda o kadar kötü hareketler yapıyor ki.
Samsung A53 kullanıyorum her yeni güncellemede biraz daha kasma oluyor sıcak havalarda görüntülü konuşmada telefon ısındığından görüntülü konuşmayı kapatıyor. Kamera desen berbat gece çekiminde ağlıyor parasızlıktan böyle saçma sapan telefonlar kullanıyoruz.
Dağıtsa ne olur? Bunlara inat, çoktan elimden çıkarttım cihazımı. Çevremdekilerden kimseye de aldırmam. Bunların rezaletlerine bir daha katlanamayacağım. Forumda bana iPhone fanboyu falan diyorlar, Samsung'u çok övüyorlar.halbuki Apple'ın baş düşmanıyım. Samsung ABD'de kapışacağı Android bazında rakibi kalmadığı için Apple'ı taklit etmeye çalışan vasat bir firma haline geldi.
Hiçbir şey olmaz.Samsung bu sene baya sıvadı, seneye de böyle olursa Çinli firmalara döner bir daha kimse Samsung mamsung almaz.
Yaz sonu gelmez hocam, Android'in yeni sürümünün stabil versiyonu zaten Eylül-Ekim gibi çıkıyor. Samsung da One UI güncellemelerini Android güncellemeleriyle verdiğine göre her zamanki gibi Kasım-Aralık gibi çıkacaktır diye düşünüyorum.Diğer sene erkenden telafi etmezse Samsung'un işi zor gibi.
Güzel gelişmeler var ama çok geç geliyor. Sorun bu.
Vallahi hocam Samsung s serisine daha çok önem veriyor hiçbir güncellemede sorun çıkartmadı şu ana kadar.
Samsung ilk defa bu kadar geç yayınlıyor major güncellemeyi. Bundan önce bu kadar geç kalınmamıştı. One UI 8, kesinlikle telafi güncellemesi olacak, o da yaz sonu gelir gibi. Ama kesinlikle büyük rezillik. Bir daha yaşanmaması gerekiyor.