One UI 7 Türkiye dağıtımları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapacak bir şey kalmadı. Ya csc değiştiricektim ya da Tibet'e taşınıp keşiş olacaktım. Csc değiştirmeyi seçtim.

Hayırlı olsun. S22 icin bizde bekleyelim artık. Burada hocam 5GB degilmi dosya 44 dk nedir Allah sabır versin.

20 dakika falan sürdü. Güncellemeyi yaptıktan sonra geri Tur'a geçtim.

Çok da sabırsızlanacak bir şey yokmuş.

One UI 7 güncellemesi hızla dağıtılırken, bu hafta One UI 7 alacak cihazlarda şu şekilde;

•S22 serisi (global lansman*)
•S23 fe*
•S21 serisi*(FE hakkında bilgi yok)
•Z Fold/Flip 4*
•Ayrıca S24 FE'de dağıtımı gerçekleşmeyen bölgeler için dağıtımın başlanması bekleniyor.
[*global lansman denilen şey, Avrupa Asya orta doğu ve Afrika'nın yeni güncellemeyi almasıdır.
A serisi için belki bu hafta Kore'de sinyaller görülebilir! (tahmin)
Ayrıca çok düşük ihtimal S25 serisinin yeni almış olduğu mayıs path bu hafta global lansman olarak dağıtılabilir!]

@16593, @0xraptoRwave,
Ozellikle bu haftadan sonra sıra sizin cihazlara geliyor.

Z fold 4 hala gelmedi arkadaşlar. Bu hafta bekliyoruz sanırım ?

One UI 7 güncellemesi hızla dağıtılırken, diğer hafta One UI 7 alacak cihazlarda şu şekilde;
•Samsung Galaxy A55 (global lansman)
•Samsung Galaxy A35 (global lansman)
•Ayrıca S24 FE'de dağıtımı gerçekleşmeyen bölgeler için dağıtımın başlanması bekleniyor.
*global lansman denilen şey, Avrupa Asya orta doğu ve Afrika'nın yeni güncellemeyi almasıdır.

@0xraptoRwave

Son düzenleme:
Bugün S24 FE için bayağı bir ülke daha güncellemeyi almış. İyice yaklaştık gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…