- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Üvey evlat olmaktan çıktı, direkt yetim olduk biz. (S24 FE kullanıcısı)
Şu an Samsung dagıtımda hızlı. Yarın S24 FE global lansmanı gorebiliriz. Sonra artık sıra bizde
gesaffelstein
Yetkin
- Makaleler
- 1
An itibariyle S24 FE için güncellemeleri vermeye devam ediyor. En geç yarın sabah düşecek gibi.Üvey evlat olmaktan çıktı, direkt yetim olduk biz. (S24 FE kullanıcısı)
- Makaleler
- 6
An itibarıyla S24 FE için güncellemeleri vermeye devam ediyor. En geç yarın sabah düşecek gibi.
Bugün gelmez. Yarın gelebilir şu an Amerika'da dagıtımda.
S23'e kurdum. Telefon kağnı hızında çalışıyor şu anda. Böyle bir güncellemeyi kim yayınlamayı akıl etti?
0xraptoRwave
Üstün
Samsung Galaxy A55 5G.
- Makaleler
- 6
İyi bari a serisinde ilk alanlardansınız
S23'e kurdum. Telefon kağnı hızında çalışıyor şu anda. Böyle bir güncellemeyi kim yayınlamayı akıl etti?
Ayrıca bariz bir ısınma var şu anda cihazda. Garip. Umarım düzelir yavaş yavaş.
- Makaleler
- 6
Ayrıca bariz bir ısınma var şu anda cihazda. Garip. Umarım düzelir yavaş yavaş.
Kurduktan sonra yarım saat bir saat kullanmamanızı oneririm. Yavaslık devam ederse sıfırlama problemi cozebilir.
SupraSonic
Uzman
Hocam Samsung cihazlar ilk kurumlarda genelde optimizasyon olmadığı için fazla ısınma ve hızlı pil tüketimi sorunları gösterebiliyor. Eğer OneUI7 de bunu sıfırlamışsa birkaç gün telefonun sizin kullanımınıza göre optimize olmasını beklemek iyi olabilir.Ayrıca bariz bir ısınma var şu anda cihazda. Garip. Umarım düzelir yavaş yavaş.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.