Mr. Soprano 2
Üstün
9 geldi mi hocam? Vay be!
9 geldi mi hocam? Vay be!
S26 serisine geldi, S25 betada hâlâ.
MagicOS= iOS kopya zaten.iPhone kullanıcısı olarak MagicOS'u daha başarılı buluyorum. Tek eksiği kafaya göre özelleştirme, onun dışı eksiği yok. AI olarak çok çok iyi anlık çeviriler, görüşme çevrileri, Gemini vb. OneUI'ı 6 ay boyunca kullanmama rağmen hiç sevmedim.
Evet ama yapay zeka olarak geri kalır bir yanı yok. Kopya olması daha iyi hocam. Apple kullanıcılarını bilirsiniz, başka kullanamam der, zırlarlar.
OneUI en azından özgün, neyleyim MagicOS'ıEvet ama yapay zeka olarak geri kalır bir yanı yok. Kopya olması daha iyi hocam. Apple kullanıcılarını bilirsiniz, başka kullanamam der, zırlarlar.
Özgünlük hiç umrumda değil hocam, ben iyi yapana bakarım. Apple'dan Samsung'a geçen yılların kullanıcısı olan çevremdeki insanların hepsi Samsung kullanırken zorlanıyor bu yüzden Apple'dan başka kullanamam tribine giriyorlar. Ancak Apple hastası olup Honor, Vivo aldırdığım zaman kimse arayüze yabancılık çekip zorlanmadı. Apple'a yakın tek bir dilde tasarım tüketiciye yarıyor. Arkadaşım sırf bu yüzden 2 kere Hevesle Samsung alıp sattı. Şuan Vivo kullanıyor.