Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

5707

Başarılı
Makaleler
4
REHBER başlığında olduğu gibi, etiket formatında yazılabilir. Bir eklenti önerildiğinde hiçbir kategoriye uymuyor. Bahsettiğim, konu kategorisi değil. Bunlar, rehber kadar detaylı içerikler değil. Çoğunlukla ÇÖZÜM etiketi verilecek konular da değiller bu konular. Öneri konuları için foruma ÖNERİ etiketi eklenebilir.

Hocam yazdığınızdan hiçbir şey anlamadım üzgünüm. Yeni İçerik prefixi öneriyorsanız bunun takibini yapabilecek ve belirli bir süre sonra yeni içerik olmaktan çıkan bir konudan bu prefixi kaldırmak muhtemelen çok büyük bir iş yükü yaratacaktır.

Bildiğim kadarıyla bunu otomasyona dökmekte halihazırdaki eklentiler ile mümkün değil.

• Beğendim
İfadeler: 409
Hocam yazdığınızdan hiçbir şey anlamadım üzgünüm. Yeni İçerik prefixi öneriyorsanız bunun takibini yapabilecek ve belirli bir süre sonra yeni içerik olmaktan çıkan bir konudan bu prefixi kaldırmak muhtemelen çok büyük bir iş yükü yaratacaktır.

Bildiğim kadarıyla bunu otomasyona dökmekte halihazırdaki eklentiler ile mümkün değil.
Konulardan örnek verecektim hatırlayamadım karşıma çıkıyor bazen. Birileri bir şey öneriyor önerdikleri şeye açtıkları konu rehber olacak kadar detaylı değil ve çözüm de değil. Farklı etşket olarak öneri eklensin demiştim.

Rehber başlığında olduğu gibi, etiket formatında yazılabilir. Bir eklenti önerildiğinde hiçbir kategoriye uymuyor. Bahsettiğim, konu kategorisi değil. Bunlar, rehber kadar detaylı içerikler değil. Çoğunlukla çözüm etiketi verilecek konular da değiller bu konular. Öneri konuları için foruma öneri etiketi eklenebilir.

Hocam öncelikle forumda genel olarak 2 adet ön ek bulunuyor. Bunlardan biri "Çözüm" diğeri ise "Rehber" yani buranın bir teknoloji forumu olduğunu varsayarsak sistem önerme vb. konular için bu "Öneri" ön eki mantıklı olabilir. Artılarım 👍