Öneri Torrent sitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koctv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 519
  • Etiketler Etiketler
    torrent
Redditte r/piratedgames'e girin ve megathreadlerini okuyun. Güvenli güvensiz veya yapmanız gereken her şey orada yazılır. Oyun dışındaki alanlar içinde r/piracy'ye bakabilirsiniz.

Oyunindir.vip, dodi repacks, teamkong.tk. Ben bu üçünden başka kullanmıyorum birinde olmayan diğerinde illa oluyor.
Oyunindirvip güvenilir değil bence. Bu işlerden çok anlamadığım zamanlarda yüklemeye çalıştığım oyun program vs.'lerin çoğu ya sıkıntılı ya da alakasız başka şeyler çıkıyordu.

Hiçbir Torrent site kullanma o şekil oyun yüklüyordum Facebook hesabım gitti daha Steam Epic dışında kullanmam.
Doğru araştırma yapmadığınız için olmuştur. Kitle tarafından güvenli olarak yargılanan belirli kaynakları kullanırsanız bir sorun çıkmaz.

6 yıldır bu siteyi kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım babamdan daha fazla güveniyorum.

Bunlar r/PiratedGames ve r/Torrent megathread'leri. Burada güvenilir ve zararlı sitelerin çoğunu görebilirsiniz. Torrent indirme sitesi, Direct Download Sites falan çoğu site var.

Fitgirl ve Dodi. Ama orjinal siteleri olmasına dikkat et. Arkadaşlar yukarıda megathreadleri paylaşmış, oralardan sitelerini bulabilirsin. Ayrıca HIT & RUN yapmazsan daha iyi olur

Hocam private tracker'lar ücretli değil miydi?
Ücretli olanı hiç duymadım. Güvene dayanıyor daha çok. Yani ya bir etkinlik sebebiyle üyelikler açık olunca ya da davet ile üye olabiliyorsunuz. Tabii "bagis" yapıp çeşitli avantajlar elde etmek mümkün.

Hicbir public tracker'da olmayan şeyler bulabiliyorsunuz. Public tracker'larda olan ama artık kimsenin seed'lemedigi şeyler bulabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…