Oyunindir.vip, dodi repacks, teamkong.tk. Ben bu üçünden başka kullanmıyorum birinde olmayan diğerinde illa oluyor.
Detaylar
Kim cevapladı?windows
Uzman
Redditte r/piratedgames'e girin ve megathreadlerini okuyun. Güvenli güvensiz veya yapmanız gereken her şey orada yazılır. Oyun dışındaki alanlar içinde r/piracy'ye bakabilirsiniz.Adminler tarafından upload edilen güvenilir Torrent sitesi önerir misiniz? Lütfen korsana destek vermiyoruz olayını bırakın ülkenin durumu ortada yani zaten alabildiğim her şeyi orijinal alıyorum.
Ayrıca ismini vermeyeceğim buranın neredeyse aynısı olan bir yerde gönderim kaldırıldı halimizden anlayan techolaya teşekkür ederim anlayan anladı![]()
Oyunindirvip güvenilir değil bence. Bu işlerden çok anlamadığım zamanlarda yüklemeye çalıştığım oyun program vs.'lerin çoğu ya sıkıntılı ya da alakasız başka şeyler çıkıyordu.Oyunindir.vip, dodi repacks, teamkong.tk. Ben bu üçünden başka kullanmıyorum birinde olmayan diğerinde illa oluyor.
Doğru araştırma yapmadığınız için olmuştur. Kitle tarafından güvenli olarak yargılanan belirli kaynakları kullanırsanız bir sorun çıkmaz.Hiçbir Torrent site kullanma o şekil oyun yüklüyordum Facebook hesabım gitti daha Steam Epic dışında kullanmam.
- Makaleler
- 3
Bu kadar güvenilir takintiniz varsa private tracker'lara bakacaksiniz. En çok kontrol onlarda oluyor.
6 yıldır bu siteyi kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım babamdan daha fazla güveniyorum.Oyunindirvip güvenilir değil bence. Bu işlerden çok anlamadığım zamanlarda yüklemeye çalıştığım oyun program vs.'lerin çoğu ya sıkıntılı ya da alakasız başka şeyler çıkıyordu.
- Makaleler
- 5
🎮 ➜ Megathread / Games
➜ Quick reminder ✔️ All links have been reviewed and approved by moderators, but proceed with caution. 👍🏻 Rather having an enormous variety, our Megathread provides only the finest options. 🐐 GOAT status = Highly regarded by the pirate community. 📝 ➜ Table of Contents 🎮 ➜ Megathread / Games 📝...
rentry.co
Pirated Games Mega Thread
Important: Make sure to use Firefox browser and always have uBlock Origin and ViolentMonkey + bypass-all-shortlinks-debloated script enabled when visiting any of the sites mentioned here. These extensions are to prevent unnecessary popups and ads appearing on the websites to ensure a safe and fas...
rentry.org
Bunlar r/PiratedGames ve r/Torrent megathread'leri. Burada güvenilir ve zararlı sitelerin çoğunu görebilirsiniz. Torrent indirme sitesi, Direct Download Sites falan çoğu site var.
- Makaleler
- 5
Hocam private tracker'lar ücretli değil miydi?Bu kadar güvenilir takintiniz varsa private tracker'lara bakacaksiniz. En çok kontrol onlarda oluyor.
- Makaleler
- 3
Ücretli olanı hiç duymadım. Güvene dayanıyor daha çok. Yani ya bir etkinlik sebebiyle üyelikler açık olunca ya da davet ile üye olabiliyorsunuz. Tabii "bagis" yapıp çeşitli avantajlar elde etmek mümkün.
Hicbir public tracker'da olmayan şeyler bulabiliyorsunuz. Public tracker'larda olan ama artık kimsenin seed'lemedigi şeyler bulabiliyorsunuz.
Koctv
Uzman
1337 moderatörler tarafından mı yükleniyor? Güvenilir uploader lazım bana.
- Makaleler
- 3
Teknik olarak güvenilir kişiler tarafından yükleniyor. Her canı isteyen paylaşamıyor. Ama sorun şu ki paylaştıklarında zararlı içerik bulunan kişiler hala yüklemeye devam ediyor.1337 moderatörler tarafından mı yükleniyor? Güvenilir uploader lazım bana.
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-