Makaleler
10
Yer
Aydın
SD865 ve 8Gen2 işlemcilerinde OneUI 7'yi birkaç haftadır deneyimlemekteyim, yaşadığım problemler tam olarak bunlar;

1- Ses panelinden ekolayzer ayarı yaptıktan sonra müzik değiştirince kendi kendine EQ ayarı değiştiriyor.

Çözümü ise: bildirim panelinden EQ yapınca düzeliyor fakat ses panelinde bug var maalesef.

2- Arada kendi kendine UI reset yapıyor. Çözümünü bilmiyorum güncelleme bekliyorum umarım düzelir.

3- Instagram'dan atıyordu ilk başlarda sonra ne olduysa kendi kendine düzeldi.

4- İlk kurduğum zamanlarda Bluetooth cihazlarını görmüyordu yeniden başlatınca düzeldi.

5- Arada WhatsApp, Telegram ve Instagram gibi uygulamalarda mikrofon ses kaydetmiyor bunu da arada yeniden başlatarak çözüyorum.

Kısacası OneUI 7 benim için fiyaskoydu, umarım düzelir sonraki güncellemelerde. Resmen markadan soğudum, peki siz OneUI 7'de neler yaşadınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yasadim, cihaz S23:

Screenshot_20250506_220822_Device care.webp

Daha yeni güncelledim (S22) şu ana kadar sorun yaşamadım. Güzel olmuş animasyonu olsun dinamik ada benzeri şeyde. Now bar UI8 de daha fazla kullanılabilinecek. (Telefon araması rahatsız etme modu vs görünecek mesela.)

S23 Ultra kullanıyorum ve güncellemedim. Sizce güncellemeli miyim? Güncellersem sorun yaşayacakmış gibi hissediyorum.

Sorun olsursa wipe cache yap. Telefonu PC'ye bağla telefonu tamamen kapat daha sonra ses+kapatma tuşu ile eğer biliyorsan oradan sıfırlarsan, UI6'daki kalıntıları da siliyor.

S25+ ile 1. sırada ki sorunu bende yaşıyorum.

Bir de navigasyon tuşunun geç algılama sorunu var. Son uygulamaları soldan sağa kaydırınca menü tam gelmiyor kayıp geri gidiyor anca iki üç kez basınca oluyor. Tabi bu dediğim her zaman olmuyor ara sıra.