Alperen0 10

Uzman
Arkadaşlar merhaba,

Uçak biletime online check-in yaparken yanlış pasaport numarası girmiş olabilirim, doğru da girmiş olabilirim; emin olamıyorum.

Önlem alabilmek adına soruyorum: Eğer yanlış girdiysem ne yapmam gerekiyor? Biletim Pegasus'tan ancak firmanın canlı desteğine bir türlü ulaşamadım.

Pasaport numarası yanlışsa düzeltmek için ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem check-in yapmış olabilir ancak biniş kartı alabildiniz mi? Alamadıysanız bankoya uğramanız gerekir ve işleme devam edebilmek için pasaportunuzu kullanmaları gerekecek. Kartınızla direkt geçecekseniz eğer boarding noktasında da düzeltme sağlanabilir.

Sizi etkileyecek bir durum olmaz. Kullandıkları Crane sisteminin teknik olarak biniş kartını üretmemesi gerekir. Havayolunu ilgilendiren bir durum.

Sistem check-in yapmış olabilir ancak biniş kartı alabildiniz mi? Alamadıysanız bankoya uğramanız gerekir ve işleme devam edebilmek için pasaportunuzu kullanmaları gerekecek. Kartınızla direkt geçecekseniz eğer boarding noktasında da düzeltme sağlanabilir.

Sizi etkileyecek bir durum olmaz. Kullandıkları Crane sisteminin teknik olarak biniş kartını üretmemesi gerekir. Havayolunu ilgilendiren bir durum.
Biniş kartım oluştu. Yani bir şey yapmama gerek yok mu? Gidip düzeltmem falan gerekmiyor mu? Veya havaalanında önce bir birime gitmeli miyim?