yvz

Uzman
Minecraft Bedrock'ı OnlineFix dosyaları ile deneme sürümü kilidini açtım ama ChatGPT vb. sorduğumda eğer senin Minecraft'ının olmadığını belirlerse Microsoft hesabın banlanabilir demişti. Acaba doğru mu?

Yapay zekaların ne dediğine fazla güvenmeyin ve eğer Microsoft Store sürümü üzerinden dosyaları aktardıysanız sıkıntılı olabilir.

Microsoft Store'den Minecraft Launcher'ini yukledim sonra Bedrock trial versionu yukledim Launcher uzerinden sonra trial versionun dosya kısmına onlinefix dosyalarını attım.

Microsoft Store'den Minecraft Launcher'ini yukledim sonra Bedrock trial versionu yukledim Launcher uzerinden sonra trial versionun dosya kısmına onlinefix dosyalarını attım.
Ben farklı bir Build üzerinden denemiştim ama bir sıkıntı çıkmaz zaten online sunuculara muhtemelen girmeyecek.

Ben farklı bir Build üzerinden denemiştim ama bir sıkıntı çıkmaz zaten online sunuculara muhtemelen girmeyecek.

Online sunuculara giriyor test etmistim ben.

Microsoft hesabı banlanmaz değil mi ona gore indirmeye baslayacagım.

Son düzenleme:
Microsoft hesabı banlanmaz değil mi ona gore indirmeye baslayacagım.
Kesin konuşamam ama banlanacağını düşünmüyorum ve Microsoft hesabı banlanmasının uydurma olduğunu düşünüyorum, aynı şeyi Flight Simulator oyununda da demişlerdi.

Son düzenleyen: Moderatör: