Opel Insignia 1.6 CDTI 136HP alınır mı?

Makaleler
1
Yer
SUBARU Corporaiton
Bildiğim kadarıyla önemli olan zincir değişimi, yağ pompası gibi şeyler. Bunun dışında bu araçta sorun olarak ne var? İnternette baktığımda kullanan kişilerin %90'ı çok memnun. Aktif olarak kullanan veya kullanmış olan kişiler yorum yapabilir mi?
Araç 2017 model, 150k km, 2 boyası var. Donanım olarak Full + Full, fiyat 1.575.000 TL.

Biraz daha açar mısınız hocam, ne olunca ne oluyor?
Opel genel olarak elektrik hatasıyla biliniyor. Bunu tamamen bir modele yıkmak yanlış olsa da, özellikle benzinlilerinin ciddi ateşleme problemleri var. Konudaki araç dizel elbette.

Son düzenleme:
Opel genel olarak elektrik hatasıyla biliniyor. Bunu tamamen bir modele yıkmak yanlış olsa da, özellikle benzinlilerinin ciddi ateşleme problemleri var. Konudaki araç dizel elbette.

Bilinenebilir ama bunu yapan işinin ehli ustalar yok mu? Ne bileyim bir araba durduk yere hata vermez diye düşünüyorum altta yatan sebebi kullanıcılar olduğunu öne sürüyorum.

Bilinenebilir ama bunu yapan işinin ehli ustalar yok mu? Ne bileyim bir araba durduk yere hata vermez diye düşünüyorum altta yatan sebebi kullanıcılar olduğunu öne sürüyorum.

Elbette var, olmaz olur mu?
Ustasını da iyi seçmek gerekiyor elbette.
Memleket akıllı vida, dayson sıkan usta dolu.

Durduk yere hata konusunda da altında yatan sebepler aracın yıpranması olabiliyor elbette. Elektrik tesisatı da eskiyor, en basitinden şöyle düşünün;

7-8 sene öncesinin arabaları 45ah gibi komik bataryalarla geliyordu. Şimdi ise en az 60'lık akü takıyorlar bu araçlara. Sebebi ne, elbette eskiyen elektrik aksamı ve direncin artması. Gibi gibi.

İfadeler: xBN
Biraz daha açarmısınız hocam. Ne olunca ne oluyor?

Turbo hortumu aşırı dayanıksız sık çatlıyor. Bunun dışında bu araçta merkezi kilit gibi aşırı basit elektronik arızalar da kronik.

Bu arada fiyatı her türlü yüksek bilginiz olsun. Bu bütçeden daha azına konfor, ses yalıtımı ve yol tutuşu olarak çok daha üstün ve daha sorunsuz Mondeo MK5 alabilirsiniz. Aktif kullandığım bir araç oluyor kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…