Hangi kasa hocam? Link ya da fotoğraf atabilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Subaru Yetkili Servis
Yetkin
Hangi kasa hocam? Link ya da fotoğraf atabilir misiniz?
Bu kasa hocam yanlış bilmiyorsam Insignia A olarak geçiyor.
Turbo hortumu aşırı dayanıksız sık çatlıyor. Bunun dışında bu araçta merkezi kilit gibi aşırı basit elektronik arızalar da kronik.
Bu arada fiyatı her türlü yüksek bilginiz olsun. Bu bütçeden daha azına konfor, ses yalıtımı ve yol tutuşu olarak çok daha üstün ve daha sorunsuz Mondeo MK5 alabilirsiniz. Aktif kullandığım bir araç oluyor kendisi.
Vallahi hocam bilemiyorum. İnternette bir kesim çok iyi bir sıkıntısı yok. Yağ değişimi için sanayiye gidiyorum sadece diyor. Bir kısmıda alınmaz diyor. Opellerin genel elektrik sıkıntılı olduğunu ben de biliyorum ama bu araç beni çok cezbetti.
Bu kasa çok güzel aslında. Özellikle delikli bağımsız süspansiyon yapısını beğeniyorum. Lakin aması var. Neden dersen maalesef hiç tutulmuyor, fiyatları o yüzden makul sayılır. Yoksa dolusunu alırsan koltuk soğutmasına varana kadar donanımlı bir araç. Alıp uzun yıllar binerim derseniz mantıklı. Ama alırım bir sene sonra elden çıkartayım derseniz biraz bekletir. Piyasası hızlı bir araç değildir. Satarken biraz fiyatı da üzebilir aynı zamanda.
Subaru Yetkili Servis
Yetkin
Bu kasa çok güzel aslında. Özellikle delikli bağımsız süspansiyon yapısını beğeniyorum. Lakin aması var. Neden dersen maalesef hiç tutulmuyor, fiyatları o yüzden makul sayılır. Yoksa dolusunu alırsan koltuk soğutmasına varana kadar donanımlı bir araç. Alıp uzun yıllar binerim derseniz mantıklı. Ama alırım bir sene sonra elden çıkartayım derseniz biraz bekletir. Piyasası hızlı bir araç değildir. Satarken biraz fiyatı da üzebilir aynı zamanda.
Hocam piyasasının yavaş olduğunu biliyorum. Zaten babama bu arabayı aldırmam çok zor ama şansımı denemek istiyorum. Biz aslında A180 falan bakıyorduk ablam ve benim için. Babam onu 1 sene sonra satarız diyordu. Bende böyle bir araba alıp 2-3 sene bineriz diye düşünüyorum. Ama babam Passat varken buna bakmıyor. Dediğiniz gibi bu fiyatta arabada yok yok.
Bu kasa hocam yanlış bilmiyorsam Insignia A olarak geçiyor.
Eki Görüntüle 243590
Vallahi hocam bilemiyorum. İnternette bir kesim çok iyi bir sıkıntısı yok. Yağ değişimi için sanayiye gidiyorum sadece diyor. Bir kısmıda alınmaz diyor. Opellerin genel elektrik sıkıntılı olduğunu ben de biliyorum ama bu araç beni çok cezbetti.
Ben olsam bulaşmam. Evet yakışıklıdır iyidir ancak bu araçlar masraf çıkartırlarsa çok çıkartırlar.
Hocam piyasasının yavaş olduğunu biliyorum. Zaten babama bu arabayı aldırmam çok zor ama şansımı denemek istiyorum. Biz aslında A180 falan bakıyorduk ablam ve benim için. Babam onu 1 sene sonra satarız diyordu. Bende böyle bir araba alıp 2-3 sene bineriz diye düşünüyorum. Ama babam Passat varken buna bakmıyor. Dediğiniz gibi bu fiyatta arabada yok yok.
Yani Passat alırsanız kenara 100 bin lira civarında ayırın kuru kavrama neticesinde. Eli ayağı düzgün bir yerde kavrama ücretleri de uçtu. Passat düz motor 1.5 TSI tavsiye ederim alacaksanız.
Açık konuşmak gerekirse İnsignia ve Mondeo gibi araçlar varken Passat çöp torbası.
xBN
Yetkin
Insignia ve Mondeo gibi araçlar varken Passat çöp torbası.
Bizim ülkede vag grubu çok garip şekilde tutuluyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet