OpenAI o1'i denemek için Plus almaya değer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan detista
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 256
  • Etiketler Etiketler
    openai var

detista

Başarılı
Model 2 gün önce (12 Eylül 2024) duyuruldu ve piyasaya sürüldü. Şimdilik sadece o1-Preview ve o1-mini sürümleri kullanılabiliyor diye biliyorum. Bu modelin, GPT-4o'dan daha iyi muhakeme yeteneklerine sahip olduğu, matematik ve programlamada daha yetenekli olduğu söyleniyor.

Sizce denemek için Plus almaya değer mi? Deneyenler varsa deneyimlerini paylaşabilirlerse sevinirim.

Gayet iyi, cevap vermeden önce konu ve bağlantılarını düşünüyor. Dosya/Fotoğraf paylaşımı yok o kötü olmuş. Örnek yanıtlar;

Soru:

Let $\mathcal{B}$ be the set of rectangular boxes with surface area $54$ and volume $23$. Let $r$ be the radius of the smallest sphere that can contain each of the rectangular boxes that are elements of $\mathcal{B}$. The value of $r^2$ can be written as $rac{p}{q}$, where $p$ and $q$ are relatively prime positive integers. Find $p+q$

Yanıtı (56 saniye uzunca düşündü.):

Plus kullanıyorum ama O1 modellerinde imaj verip üzerinde yorum yaptıramıyorsun. 4O da bu mümkün iken O1 modellerine niye eklememişler anlamadım. O1 fizik, kimya, sağlık gibi alanlarında text to text şeklinde mi çalışacak garip geldi biraz

Claude 3.5 daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…