OpenWrt SFP Modülü Türkiye'den nasıl bulunur?

Benim OpenWRT Huawei ürünüm bugün gümrükten geçmiş arkadaşlar. Aşağıdaki gibi bir ücret çıktı. Hadi hayırlısı diyelim.

İkinci Huawei modül alındı. Keenetic'e takacağım onu da. Rehber yakında.
Deneme şansınız oldu mu? Bende Huawei-Superonline altyapı için aldım, yarın elimde olacak. Alcatel'i sizin video ile ilerleyerek denedim, IP almıyor Superonline-Huawei altyapıda. Hem Keenetic'te denedim hem Superonline'ın verdiği yeni Wi-Fi 7 TP-Link'te, sonuç aynı oldu.

Benim OpenWrt Huawei ürünüm bugün gümrükten geçmiş arkadaşlar. Aşağıdaki gibi bir ücret çıktı. Hadi hayırlısı diyelim.

Eki Görüntüle 133856
Son günlerde aynı satıcıdan gelen ürünlerde takılanlar olmuş gümrüğe, benim de hatta 1 tanesi takıldı diğeri gecti. Takılanı da çözdük de uğraştırdı biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün az önce elime ulaştı. Bakalım Türk Telekom Nokia sahada Huawei çalışacak mı. Akşam deneyip paylaşacağım.

OpenWrt yüklü bir cihazı Türkiye'de nerede bulabilirim satın alabilirim yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Not: ( OpenWrt Arduino ile uğraşmak istemiyorum )
Uğraşmak istemiyorum derken lehim makinesı havya vs. sahibi de olduk Odi marka SFP bulmuştum onun üzerinde her şeyi denedim Eprom flashlamaya kadar gitti işler arkadaşlar haberiniz olsun. Olmuyorsa zorlamayın manyak olursunuz

Ben ALCL yapıdayım mumkunatı varsa alabilirim.

Ürün az önce elime ulaştı. Bakalım Türk Telekom Nokia sahada Huawei çalışacak mı? Akşam deneyip paylaşacağım.
ONT cihazının marka modeli nedir peki? Benimki Nokia G-010G-R. Arayüz dışında root erişmi falan yok. Telnet Serial gibi bağlantıları kabul etmiyor.

Benim de Nokia G-010G-R ONT. Arayüzden verileri aldım. Aldığım SFP OpenWrt güncelleyip ONT verilerini girdiğimde olur diye düşünüyorum. Denedikten sonra yazacağım.

Benim de Nokia G-010G-R ONT. Arayüzden verileri aldım. Aldığım SFP OpenWrt güncelleyip ONT verilerini girdiğimde olur diye düşünüyorum. Denedikten sonra yazacağım.
Dene bakalım. İnşallah olur. Merakla bekliyorum.

Ben an itibari ile elimdeki hem Alcatel hem de Huawei SFP'leri Superonline Huawei altyapıda çalıştırdım.
Superonline da Keenetic üzerinde internet için VLAN 100 yapınca IP aldı.

Ben an itibari ile elimdeki hem Alcatel hem de Huawei SFP'leri Superonline Huawei altyapıda çalıştırdım.
Superonline da Keenetic üzerinde internet için VLAN 100 yapınca IP aldı.
Gözün aydın, keenetic hangi model kullaniyorsun? Hız testi paylasir misin her iki sfp ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…