Detaylar
Kim cevapladı?ssy1979
Uzman
Deneme şansınız oldu mu? Bende Huawei-Superonline altyapı için aldım, yarın elimde olacak. Alcatel'i sizin video ile ilerleyerek denedim, IP almıyor Superonline-Huawei altyapıda. Hem Keenetic'te denedim hem Superonline'ın verdiği yeni Wi-Fi 7 TP-Link'te, sonuç aynı oldu.İkinci Huawei modül alındı. Keenetic'e takacağım onu da. Rehber yakında.
Son günlerde aynı satıcıdan gelen ürünlerde takılanlar olmuş gümrüğe, benim de hatta 1 tanesi takıldı diğeri gecti. Takılanı da çözdük de uğraştırdı biraz.Benim OpenWrt Huawei ürünüm bugün gümrükten geçmiş arkadaşlar. Aşağıdaki gibi bir ücret çıktı. Hadi hayırlısı diyelim.
Eki Görüntüle 133856
Son düzenleyen: Moderatör:
anilon1
Çalışkan
Uğraşmak istemiyorum derken lehim makinesı havya vs. sahibi de oldukOpenWrt yüklü bir cihazı Türkiye'de nerede bulabilirim satın alabilirim yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Not: ( OpenWrt Arduino ile uğraşmak istemiyorum)
Ben ALCL yapıdayım mumkunatı varsa alabilirim.İhtiyacı olan var ise eğer, elimde sıfır 2 adet Alcatel mevcut soğutucuları ile. Huawei ve 2 adet Alcatel sipariş etmiştim Alcatel geldi fakat SOL Huawei altyapıdayım Alcatel State 5 olmasına rağmen bir türlü IP aldıramadım. Muhtemelen Huawei'de sorun olmayacak gümrükten gecti yarın elimde olacak. Alcatel'e ihtiyacım kalmadığından ötürü ihityacı olan yazabilir. Bu arada rootlu ve OpenWrt yüklü olarak geldi.
ONT cihazının marka modeli nedir peki? Benimki Nokia G-010G-R. Arayüz dışında root erişmi falan yok. Telnet Serial gibi bağlantıları kabul etmiyor.Ürün az önce elime ulaştı. Bakalım Türk Telekom Nokia sahada Huawei çalışacak mı? Akşam deneyip paylaşacağım.
Uğraşmak istemiyorum derken lehim makinesı havya vs sahibide oldukOdi marka SFP bulmuştum onun üzerinde her şeyi denedim
Eprom flashlamaya kadar gitti işler arkadaşlar haberiniz olsun. Olmuyorsa zorlamayın manyak olursunuz
Ben ALCL yapıdayım mumkunatı varsa alabilirim
ONT CİHAZInın marka model nedir peki? Benimki Nokia G-010G-R. Arayüz dışında root erişmi falan yok. Telnet Serial gibi bağlantıları kabul etmiyor.
Benim de Nokia G-010G-R ONT. Arayüzden verileri aldım. Aldığım SFP OpenWrt güncelleyip ONT verilerini girdiğimde olur diye düşünüyorum. Denedikten sonra yazacağım.
anilon1
Çalışkan
Dene bakalım. İnşallah olur. Merakla bekliyorum.Benim de Nokia G-010G-R ONT. Arayüzden verileri aldım. Aldığım SFP OpenWrt güncelleyip ONT verilerini girdiğimde olur diye düşünüyorum. Denedikten sonra yazacağım.
ibrahimi
Çalışkan
Gözün aydın, keenetic hangi model kullaniyorsun? Hız testi paylasir misin her iki sfp ileBen an itibari ile elimdeki hem Alcatel hem de Huawei SFP'leri Superonline Huawei altyapıda çalıştırdım.
Superonline da Keenetic üzerinde internet için VLAN 100 yapınca IP aldı.
onur0103
Uzman
Gözün aydın, Keenetic hangi model kullaniyorsun? Hız testi paylasir misin her iki SFP ile
Bu veya titan modeli gibi SFP takılan modelleri ile sorunsuz çalışıyor.
Bu veya titan modeli gibi SFP takılan modelleri ile sorunsuz çalışıyor.
Bu model alındı SFP de Huawei an itibarıyla alındı. Bakalım, altyapı da bitmek üzere. Hayırlısı diyelim.