Vergi eskisi gibi kapıda değil satın alma esnasında ödenmiyor mu? Siz zaten vergiyi ödediyseniz o sırada paketi 10$ gösteremez diye biliyorum. Bu konu ile ilgili bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Ayrıca @Recep Baltaş https://www.hepsiburada.com/magaza/sfp-turkiye-sfpturkey SFP Türkiye isminde bir mağaza var. Amazon, Trendyol, Hepsiburada ve kendi web sitelerinde SFP modülü ve network ürünleri satışı yapıyorlar. Aradığınız ürünler burada bulunabilir gibi.
GPON SFP satmıyorlar.

Çoktan geldi İspanya’ya. Dönerken de yanımda getirdim.

Bende bu şekilde gözüküyor ama yazan yazılar hiç anlamlı değil 😄

IMG_7075.webp

Bende bu şekilde gözüküyor ama yazan yazılar hiç anlamlı değil 😄

Eki Görüntüle 133308

Bakalım, bugün yarın takip kodu gelir o zaman. Geldiğinde buradan güncelleme geçerim.

Aynı takip koduyla PTT'den kontrol ediliyor hocam. Benim de ürün sabah Türkiye gümrüğüne sevk edilmiş. Muhtemelen sizinki de sevk edilmiştir. Aşağı yukarı aynı zamanda almışız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı takip koduyla PTT'den kontrol ediliyor hocam. Benim de ürün sabah Türkiye gümrüğüne sevk edilmiş. Muhtemelen sizinki de sevk edilmiştir. Aşağı yukarı aynı zamanda almışız.
Söylediğiniz gibi başka bir takip kodu daha var mış. Onun ile aradığımda PTT’de gümrük işleminde diye gözüküyor.

İhtiyacı olan var ise eğer, elimde sıfır 2 adet Alcatel mevcut soğutucuları ile. Huawei ve 2 adet Alcatel sipariş etmiştim Alcatel geldi fakat SOL Huawei altyapıdayım Alcatel State 5 olmasına rağmen bir türlü IP aldıramadım. Muhtemelen Huawei’de sorun olmayacak gümrükten gecti yarın elimde olacak. Alcatel'e ihtiyacım kalmadığından ötürü ihityacı olan yazabilir. Bu arada rootlu ve OpenWrt yüklü olarak geldi

Son düzenleyen: Moderatör: