Bu kadar garantici olmak mükemmel hocam ama sırf bu ihtimal için maiyeti 7'ye katlyamam, kapatılırsa o zaman çözüm yolu aranır gibi. 😊

Boş ver mini PCI'yi bir sürü uyumluluk sorunları ve Wi-Fi Client eksikliği gibi şeylerla kafa patlatırsın.

Al sana piyasada ki en iyi fiyat performans ürün modem tavsiyesi;

1. ZyXEL Armor G5 5 port 6000 Mbps router
Resmi OpenWrt desteği.
Nss çekirdek desteği(bu özelliği araştırın süper bir şey)

2. TP-Link HB810(1-pack) | üç bantlı Wi-Fi 7 mesh sistemi | BE19000 Mbps | 10G Wan/lan (SFP+) | 320 MHz kanal
Son teknoloji özellikler, Wi-Fi 7 320 MHz, BE19000, SFP+ girişi, çift 10gigabit.
İleride resmi OpenWrt desteğinin gelme ihtimali.

Bu iki modemde wireguard ile 1 gbit üstünde hızlar alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boş ver mini PCI'yi bir sürü uyumluluk sorunları ve Wi-Fi Client eksikliği gibi şeylerla kafa patlatırsın.

Al sana piyasada ki en iyi fiyat performans ürün modem tavsiyesi;

1. ZyXEL Armor G5 5 port 6000 Mbps router
Resmi OpenWrt desteği.
Nss çekirdek desteği(bu özelliği araştırın süper bir şey)

2. TP-Link HB810(1-pack) | üç bantlı Wi-Fi 7 mesh sistemi | BE19000 Mbps | 10G Wan/lan (SFP+) | 320 MHz kanal
Son teknoloji özellikler, Wi-Fi 7 320 MHz, BE19000, SFP+ girişi, çift 10gigabit.
İleride resmi OpenWrt desteğinin gelme ihtimali.

Bu iki modemde wireguard ile 1 gbit üstünde hızla alırsın.

Armor G5 kablosuz güç olarak kötü onu alanlar mini PC gibi kullanmak için alıyorlar ama şu an Pi 5 2 GB geldiği için onu alması daha iyi ve diğerini ilk kez duydum ama cihaz Wi-Fi 7 ise ona OpenWrt desteği gelmesi 2 3 yıl sürer.

Konu sahibine fikir amaçlı yazıyorum. Pi 5'li sistemi ben kurdum. Maliyeti bana 8 bini buldu. Çünkü Tivibu'nun etkisi ve ISS verdiği eski routerimıda değiştim(AP modu sıkıtınlıydı kısıtlama vardı tam verim alamadım). Pi 5 4 GB set aldım 2. el. 0 mercusys BE3600 AP ve Wi-Fi ve lan dağılımı için aldım. Pi 5 için 2 USB to Ethernet. 1'i Tivibu için biride ONT'dan gelen internet için. Kendi ethernetide mercusys bağlantı kurdum. Ve bu şekilde sistemi kurdum şu an stabil güzel çalışıyor. Ama birçok deneme yanılma ve uğraş verdim. Sonuç beni tatmin etti çünkü stabil ayarlı güzel bir internet kontrolüm var.

Konu sahibine fikir amaçlı yazıyorum. Pi 5'li sistemi ben kurdum. Maliyeti bana 8 bini buldu. Çünkü Tivibu'nun etkisi ve ISS verdiği eski routerimıda değiştim(AP modu sıkıtınlıydı kısıtlama vardı tam verim alamadım). Pi 5 4 GB set aldım 2. el. 0 mercusys BE3600 AP ve Wi-Fi ve lan dağılımı için aldım. Pi 5 için 2 USB to Ethernet. 1'i Tivibu için biride ONT'dan gelen internet için. Kendi ethernetide mercusys bağlantı kurdum. Ve bu şekilde sistemi kurdum şu an stabil güzel çalışıyor. Ama birçok deneme yanılma ve uğraş verdim. Sonuç beni tatmin etti çünkü stabil ayarlı güzel bir internet kontrolüm var.
Hayırlı olsun.