OpenWrt X86 Router PC için Huawei MA5671A GPON SFP ile uyumlu PCI-e SFP+ kart?

İyi bir cihaz ve yanına 2.5 gbit portlu Switch alabilirsin.

@ulpian
@NYTMARE

Client tarafında da fiber kullanmaya karar verdim. Duruma göre güncelleme yapacağım. Madem bu kadar yükseklere çıkıyoruz, bari fiber optik olsun. Bakır'a bu kadar para vermeye değmez gibi.

Selamlar, benim kullandığım kart linkini attığınız değil ama çok benzeri. Kullanılan chipset BCM57810 olduktan sonra aralarında pek fark yok. Önceki mesajımda tam modeli mevcut. Attığınız sitede de satılıyor. Link vermek yasak mı bilmiyorum ama qlogic 57810 dual ismiyle bakabilirsiniz. Benim kartın görüntü olarak aynısı.

SFP'yi 2.5Gbps hızında tam performansta çalıştırmak için lehim yapmadım. O ne alaka bilmiyorum. Modlama işlemi yazılımsal olarak yapılıyor. İnternette anlatımlar mevcut.

İkinci kurulumu merak etmişsiniz. Önceki mesajda dediğim gibi router olarak Intel N100 işlemcili mini pc var. Proxmox ile sanal firewall çalıştırıyorum. Switch basbayağı switch olarak çalışıyor. GPON SFP switch'e takılı. Switch N100'e bağlantısı normal CAT6 kablo ile sağlanıyor. VLAN segmentleri kullanarak bu tek kablo üzerinden hem LAN hem de WAN geçiriyorum.

SFP'yi 2.5Gbps hızında tam performansta çalıştırmak için lehim yapmadım. O ne alaka bilmiyorum. Modlama işlemi yazılımsal olarak yapılıyor. İnternette anlatımlar mevcut.
Broadcom kartı HSGMII modunda çalıştırmak zor muydu?

Ayrıca iki SFP+ portlu bir Broadcom kart alırsak bir portu 2.5G HSGMII, diğerini ise 10G hızında kullanmak mümkün mü? Yoksa ikisi de aynı hız mı olmak zorunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…