Çalan ABD'li olunca kullanıyorsunuz hocam. Bunları çok takmamak gerek.
Hayır ben gizliliğe önem veren biriyim kullanmıyorum ABD, Çin fark etmeden. Çin bu konuda daha kötü çünkü Çin kendine ait bir programdan bilgi isterse program karşı çıkamıyor buna. Diğer devletlerde bilgi almak için dava vs. açması lazım. (5 gözleri saymaz isek.)

Şu Çinlilerin yaptığı Apple ve Microsoft Fluent karışımı tasarımsı şey kadar çirkin bir şey yok. Modern duruyor ayağına acayip bir şey yapıyorlar.

Koyu tema olsa ve veri güvenliğini çözseler çok sağlam tarayıcı olacak ama kendi önlerini kapatıyorlar.

Koyu tema olsa ve veri güvenliğini çözseler çok sağlam tarayıcı olacak ama kendi önlerini kapatıyorlar.

Hocam bugün kurup denedim Opera'yı. Varsayılan arama motorları var (Google, Yandex, Bing, DuckDuckGo) bunların dışında bir şeyi listeye ekleyip varsayılan yapamıyorsunuz. Ben startpage veya searxng kullanmak istemiştim. Ben Firefox'tan devam edeceğim.

Şu Çinlilerin yaptığı Apple ve Microsoft Fluent karışımı tasarımsı şey kadar çirkin bir şey yok. Modern duruyor ayağına acayip bir şey yapıyorlar.
Özellikle iOS tarzı arayüz yapan telefon Çinli üreticileri. Hele ki HyperOS, direk Apple'yi kopyalamış. Modern duruyor ama arayüzde kronik hastalığı olan teyze gibi çatur çutur arayüzde takılma yapıyor.

Özellikle iOS tarzı arayüz yapan telefon Çinli üreticileri. Hele ki HyperOS, direk Apple'yi kopyalamış. Modern duruyor ama arayüzde kronik hastalığı olan teyze gibi çatur çutur arayüzde takılma yapıyor.
Bence her telefon üreticisi kendi yazılımı yanında cihaz için uyumlu saf AOSP Android Romu da paylaşmak zorunda olmalı.