Detaylar
Kim cevapladı?Ben f-12 yi bulana kadar krem şantiyi hem etrafa sıçratırım sonuçta tek elle kullanıcam klavye yi hemde yakalanırım. Hem ayranım dökülür hemde kötü şeyler olur. Yapın şunu mouse çift tıklama bitsin gitsin.. 
Yorum alıntıdır, internette buldum ve paylaştım, yoksa işim olmaz bu tür şeylerle.
Yorum alıntıdır, internette buldum ve paylaştım, yoksa işim olmaz bu tür şeylerle.
Hehaje
Başarılı
- Makaleler
- 1
Bu kadar gizlilik takıntısı olan internete girmesin o hâlde? Kullandığınız en gizli tarayıcı bile verilerinizi toplayıp pazarlıyor. İnternet ortamında zaten isteseniz de gizlenemezsiniz. Övdüğüniz tarayıcılar bile günlük bütün verileriniz topluyor. Opera GX'i övmüyorum bu arada. Çokça gördüğüm bir şey bu. Yok işte verilerimizi topluyorlar, diğer ülkelere satıyorlar vs. vs. Arkadaşlar tekrardan söylüyorum, verileriniz toplamaya tarayıcı yok. Zamanında Brave için de aynısını dediniz yok işte çok "gizli, veri toplamıyor" adı altında. Sonuçta Chromium tabanlı. Tabii veri toplamadığını yerseniz!
Brave açık kaynak yazılım değil mi? Yalan söyleyip söylemediği takip edilebiliyor. Ya da Librewolf gibi direk bu amaca hizmet eden tarayıcılar var. Bunlar açık kaynak yazılım olduğu için veri toplanıp toplanmadığı kontrol edilebiliyor.
Brave açık kaynak yazılım değil mi? Yalan söyleyip söylemediği takip edilebiliyor. Ya da librewolf gibi direk bu amaca hizmet eden tarayıcılar var. Bunlar açık kaynak yazılım olduğu için veri toplanıp toplanmadığı kontrol edilebiliyor.
Brave açık kaynak olabilir. Bahsettiğimiz site verilerimizi toplasın/toplamasın diye kontrol ettiğimiz tarayıcıyı bile spyware kategorisine koyuyor. Muhabbet bu.
1
178
Ziyaretçi
Çok güzel ve lazım olan bir özellik getirmişler 
PapatyaHub'ın yanına bir de XNXX ekleseydiniz ya?Artık oyuncuların tarayıcısı değil aksiyon filmi izleyenlerin tarayıcısı. Verileri satanlar ile beraber takılırsınız artık internette.
Eki Görüntüle 4992
Yeni konular
-
Monitör overlocklamak için AMD Software mı CRU mu kullanılmalı?
- Koneko Toujou
-
-
Thinkbook için termal macun mu yoksa termal pad mi alınmalı?
- Th3RealKayseriLee
-
-
-
-