Operatör değişikliği nasıl yapılır?

cemkaraca

Yetkin
İsminin bu olduğundan emin değilim. Taahhüdüm bitmeye yakın yeni müşteri özel indirimi için sağlayıcı değiştireceğim. Nasıl yapabilirim? Hat değiştirmek istemiyorum. Yeni hat çıkarmak istemiyorum.

Ben geçeceğim firmayı arayıp hattımı taşımak istediğimi söylüyorum müşteri hizmetlerine siteden beğendiğim paketi de belirtince eğer taahhüt yoksa eski firmanın fatularını ödeyip tamamen işinizi kesebiliyorsunuz. Hatta müşteri hizmetleriyle biraz sohbet ederseniz paketi ekstra uyguna bile alabilirsiniz. Ben her yıl değiştiriyorum

Arkadaşlar anlatmış ama 2-3 tüyo vereyim.

1)Taahhüttün bitince ekstra fatura ödememek için taahhüt bitiminden 2-3 gün önce numara taşıma başvurusunu yapıp sözleşmeleri imzalayın/onaylayın.
2)Telefondan yapacak olursanız 3 seçeneğiniz var bunlar eSIM, dijital kurye ve e-Devlet onay. Aslında eSIM ile e-Devlet onay aynı ama e-Devlet onayında Turkcell'de genelde maxijet ile geliyor kart bazen Kuryenet'te olabiliyor. Maxijet aynı gün, Kuryenet 1-2 hafta sonra getiriyor. Risk almamak için genelde dijital kurye veya mağazadan yapmak daha mantıklı. Dijital kuryede süreç şöyle 1 hafta içinde birisi sizin evinize geliyor kimliğinizin fotoğrafını çekiyor, e-Devlet'ten onay alıyor (bazen sizin de fotoğrafınızı çekebiliyor) sonra kartı size verip gidiyor. 3 gün sonra aktif oluyor. Eğer mağazadan yaparsanız ise direkt kart veriliyor 2-3 gün sonra aktif oluyor.
3) Şu anda en avantajlı paketler faturasızda. Turkcell ve Telekom'da 20GB 225₺, Vodafone'de 200₺. Aynı şekilde Telekom'un selfy tarifelerine de bakabilirsiniz onlarda ucuz oluyor.
4) Telefon pasaport kayıt ise numara taşıma sonrası BTK'yi arayıp bilgi vermeniz gerekiyor.

Aklınıza takılanı sorabilirsiniz.

A firmasındaysanız B firmasının mağazasına gideceksiniz ve sağlayıcı değişikliği yapmak istiyorum diyeceksiniz.

Tabi ki hattınız üzerinize kayıtlıysa. Bu kadar, kalan işlemi onlar hallediyor.
Hattım üzerime kayıtlı değil. Nasıl üzerime alabilirim öyle bir şey var mı? 18 yaş altındayken çıkarmıştım hattımı.

Hattım üzerime kayıtlı değil. Nasıl üzerime alabilirim öyle bir şey var mı? 18 yaş altındayken çıkarmıştım hattımı.

Yeni hat parası ödemeniz gerekir. Hat devir işlemi operatörlerin uydurduğu bir şey. Diğer abonelik kapatılıp numara ve faydalar size tahsis ediliyor. Bu durumda da yeni hat parası (bin küsur lira) ödemeniz lazım.

Yeni hat parası ödemeniz gerekir. Hat devir işlemi operatörlerin uydurduğu bir şey. Diğer abonelik kapatılıp numara ve faydalar size tahsis ediliyor. Bu durumda da yeni hat parası (bin küsur lira) ödemeniz lazım

Yeni hat parası ödememek için nasıl yapmam gerekiyor hocam bu işi? Sadece numara taşımak istiyorum diğer vergiler ile uğraşmak istemiyorum.

Bir de, https://bireysel.turktelekom.com.tr...aturasiz-paketler/selfy-3-aylik-100-gb-paketi bu tarife 3 aylık 100 GB mı sunuyor? Yoksa her ay yenileniyor mu? Aylık paketlerde hep cep manget tarifesi var Turk Telekom'da anlamadım.

Yeni hat parası ödememek için nasıl yapmam gerekiyor hocam bu işi? Sadece numara taşımak istiyorum diğer vergiler ile uğraşmak istemiyorum.

Hat sahibi ile bayii ye gidebilirsiniz. Hat sahibi orada olmasa da bu işi kılıfına uydurup yapan bayiler var mış diyorlar ( ) veya onlineden başvurup normal kurye (dijital kurye değil sadece Vodafone ve Turkcell için bu) evinize SIM kart getirip onunla başvuruyorsunuz. Hat sahibinin kimliğinin önlü arkalı fotoğrafını yükleyip internet bankacılığı ile e-Devlet'e giriş yapıyorsunuz ve sözleşmeleri onaylıyorsunuz.

Bunun adı numara taşıma ve çok basit bir işlem. Mevcut hattını kapatmana veya yeni numara almana gerek yok. Geçmek istediğin operatöre mağaza ya da online başvuruyorsun. “Numaramı taşımak istiyorum” diyorsun. Kimliğin yeterli oluyor, ekstra bir şey istemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…