Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Kar marjı olmadığı için üretilmiyordur. Zaten firmalar kendi üretmiyordu. Çin'den hazır alıp Türkiye'de üstüne logo basıyorlardı. Şu an Venüs, Reeder gibi çoğu firma zaten aynı modelde ilerliyor. Bilgisayar kısmında ise Monster, Casper, GameGaraj gibi firmalar aynı modeli kullanıyor.
Kar marjı olmadığı için üretilmiyordur. Zaten firmalar kendi üretmiyordu. Çin'den hazır alıp Türkiye'de üstüne logo basıyorlardı. Şu an venüs, Reeder gibi çoğu firma zaten aynı modelde ilerliyor. Bilgisayar kısmında ise Monster, Casper, GameGaraj gibi firmalar aynı modeli kullanıyor.
Casper'da telefon üretimini durdurdu değil mi ? piyasada hiç görmüyorum görsem bile stokta olmuyor.
- Rekabet edemiyorlar.
- Kar marjı düşük.
- Ürettirdikleri telefonlar rezalet.
Kötü müydü Turkcell Vodafone ürettiği telefonlar?
- Makaleler
- 10
Casper'da telefon üretimini durdurdu değil mi? Piyasada hiç görmüyorum görsem bile stokta olmuyor.
2025 Nisan’da çıkan bir modeli var. Hâlâ üretiyor herhalde, pek emin değilim. Teknoloji mağazalarına ürün göndermiyor olabilir.
Kötü demek bile az rezalet.
Barracuda07
Çalışkan
Operatörler internet paketlerinden zaten yüksek kazançlar elde ediyorlar, neden fason telefon telefon ürettirip marka basıp servisi, garantisi vb. işlerle uğraşsınlar?
Elon musk Starlink ile cep telefonu da üreteceğini ve uydudan çok düşük maliyetli yüksek hızlı görüşme ve internet sunacağını açıkladıktan sonra operatörler ne yapacak merak ediyorum 
- Makaleler
- 10
Nightwist hocamın dediği gibi.
Operatörler kendisi üretmiyor, kabaca fason üretim diyebiliriz. Bende Turkcell Turbo T50 vardı. Bataryasının üzerinde ZTE yazıyordu. Çinli ZTE tarafından üretilmiş.
ZTE ile Turkcell derin bağlar içinde zaten. Superonline modemleri bile onlardan geliyor.
Yeni konular
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-
-
-
-
-