Makaleler
12
Yer
Japonya, Fukuoka
Selamlar,

Turkcell'in dalga geçer gibi sunduğu tekliflerden sonra operatörümü değiştirme kararı aldım. Uygun fiyatlı, yüksek GB veren kim var? Vodafone çekmediği için geçmiyorum. Türk Telekom var sanırım sadece.

Güncel olarak sağ üsttekini kullanıyorum, 600 TL ödüyordum.

Screenshot_2026-08-14-17-11-03-122_com.ttech.android.onlineislem-edit.webp

Vodafone bence ya. Çünkü 40 GB'nın 800 TL olduğu yerde Vodafone, sınırsız dakika, sınırsız SMS ve sınırsız interneti 900-1000 TL arasına veriyor. Tek sorunu taahhüt, bir nevi iyi çünkü şu sürekli değişen fiyatlarda artık 1 yıl fiyat garanti etmek bile kar sayılıyor.

Turkcell bana göre acayip kazık.

Turkcell sadece sana göre değil, herkese göre kazık. 520 TL'ye 120 GB Dev yıllık paket kullanıyorum, 500 GB yıllık paket 2 bin TL küsur yapmışlar. Bazı paketler kimine göre uygun gelir bazılarına gelmez. Köy gibi alanlarda Türk Telekom veya Vodafone çekmiyor zaten. Bizim Sakarya bölgesinin köyünde Vodafone hiç çekmiyor. Turkcell gene iyi çekiyor ama operatörü maalesef kullanmak zorunda kalıyoruz.

Vodafone bence ya. Çünkü 40 GB'nın 800 TL olduğu yerde Vodafone, sınırsız dakika, sınırsız SMS ve sınırsız interneti 900-1.000 TL arasına veriyor. Tek sorunu taahhüt, bir nevi iyi çünkü şu sürekli değişen fiyatlarda artık 1 yıl fiyat garanti etmek bile kar sayılıyor.

Vodafone kullanan tanıdığı yoksa geçmemesi daha iyi bizim burada mesela asla çekmiyor.

Vodafone bence ya. Çünkü 40 GB'nın 800 TL olduğu yerde Vodafone, sınırsız dakika, sınırsız SMS ve sınırsız interneti 900-1.000 TL arasına veriyor. Tek sorunu taahhüt, bir nevi iyi çünkü şu sürekli değişen fiyatlarda artık 1 yıl fiyat garanti etmek bile kar sayılıyor.

Hiçbir yerde çekmediği için Vodafone sınırsız tarife de yapsam kullanamıyorum.

Benim operatör analizlerime göre,

Vodafone her yerde çekiyor, fakat az çekiyor ve indirme hızları düşük. Kesintisiz bağlantı ama kalitesiz internet.
Turkcell çoğu kırsal alanda da güzel çekiyor fakat aşırı pahalı. Asla F/P değil.
Turk Telekom şehirde çok güzel çekiyor, kırsalda batıyor. Fiyatları makul denilebilir.

Bana sorarsanız şehirdeyseniz Türk Telekom, şehir dışına da çıkıyorum derseniz Vodafone tercih edilmeli.

Fakat,

Vodafone'da şu anda güzel bir kampanya dönemi yok. Yıl sonuna doğru genelde güzel kampanya açıyorlar. Bu fiyatlardan geçilmemesi taraftarıyım.

1786718739511.webp

Aynı durum Türk Telekom içinde geçerli, fiyatlar mantıklı değil.

1786718836256.webp

Ben olsam dayanılabiliyorsam faturasızda biraz zaman geçirmeyi ve bu esnada da kampanyaları beklemeyi tercih ederdim.