SunseTTime

Uzman
Makaleler
1
Yer
Fethiye
Arkadaşlar merhaba. BF6'yı beklerken kütüphanemde olan BF5 veya BF2042 ile bir ay kadar vakit geçirmek istiyorum. Hangisinin optimizasyonu daha iyi? Akıcılık benim için ön planda. Harici olarak oyuncu sayısı da fazla olsun. Şimdiden teşekkürler.

Oyuncu sayisi olarak BF1 ikisinden de fazla diye biliyorum. Fazla degilse bile online kismi daha iyi. Ikisi arasindan BF5.
BF1'i 300-400 saat oynadım güzel oyun. Fakat o oyunda sabit FPS ile istediğim dönüş akıcılığını tam anlamıyla alamıyorum. Araştırdığımda biraz oyun motoru, optimizasyonu kaynaklı diyenler oldu. O yüzden değişikliğe gidiyorum.

BF5 de BF2042 de farklı yönlerden aşırı dengesiz oyunlar, yüzlerce saatim var ama ikisini de önermem şahsen. BF1 gerçekten de mis gibi bir oyun, BF6 çıkana kadar BF1 devam.

BF1'i 300-400 saat oynadım güzel oyun. Fakat sabit FPS ile istediğim dönüş akıcılığı tam anlamı ile alamıyorum. Araştırdığımda biraz oyun motoru, optimizasyonu kaynaklı diyenler oldu. O yüzden değişikliğe gidiyorum.
En akici BF oyunu BF3'tu ama her guzel seyin sonu oldugu gibi BF3'un de sonu oldu. BF3'ten sonraki hicbir BF oyunu, BF3 kadar akici oynanisa sahip olmadi. Bu yuzden bekledigin akiciligi hicbir BF oyununda alamayacaksin maalesef.

Sistem nedir? Yıllarca 1080P'de 2060 Super ve 3060 ile ve 2K'da 4070 Super ile tüm BF oyunlarını oynadım, hala da oynuyorum, akıcılık konusunda bir sorun yaşamadım. 2042 ilk çıktığı dönemlerde optimizasyon özürlüsüydü ama yine de oynanıyordu, günümüzde çoğu sıkıntısını çözdüler, yağ gibi akıyor oyun. Hızlı ve yeni silahlarla kalabalık bir savaş istiyorsanız 2042, WW1 - WW2 dönemini seviyorsanız 1 veya 5 oynayın. Hiçbiri üzmez. Eğer eski dönem oynayacaksanız 5 yerine 1 oynayın o daha iyi.