Oral-B Pro 3 3500 vs IO2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan birkanoztrk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 91
  • Etiketler Etiketler
    pro
Bütçe
2.500 TL

birkanoztrk

Uzman
Arkadaşlar bütçem 2.500 TL civarı. Hangisini almalıyım? Pro 3 3500'de basınç sensörü ve 3D teknolojisi var ama IO2'nin sanırım motoru farklıymış. Hangisi daha uzun ömürlüdür ve temizlemesi daha iyidir?

IO'ların yedek başlıkları daha pahalı oluyor ama sanırım hepsi yavaş yavaş IO'lara dönüyor. Daha çok bulunuyor yedek başlık. Hoşuna gideni seç.

IO'ların yedek başlıkları daha pahalı oluyor ama sanırım hepsi yavaş yavaş IO'lara dönüyor. Daha çok bulunuyor yedek başlık. Hoşuna gideni seç.
Hocam işte 3500 daha güzel 3d teknoloji cart curt yazmışlar neye yarıyor bilmiyorum ama io2 nin motoru io10 ile aynı dedi chatgpt. Arada bıraktı beni . gerçi io2 de de çok bastırınca cihazın titreşimi azalıyormuş sanırım yani o da aslında basınç sensörüne sahip gibi bir şey.

Ben de IO2 almayı düşünüyorum. 2500'e değer mi bilmiyorum ama.

Bir Vitality Pro aldık, forumda incelemeyi paylaştık borçlu çıktık.
Elektrikli diş fırçaları motorlu olduğu için diş üzerindeki plakları dâhâ iyi temizleme hissiyatı veriyor, o kadar, kesinlikle gerekli diyebileceğimiz bir alet değil ancak şahsen elektrikliden sonra normal diş fırçasına zor dönerim.

İO2 yeterli olur, biraz dâhâ şık ve fiyakalı olsun derseniz İO 5 var.
Yanında flörürlü diş macunu ve diş ipi de kullanın, diş fırçaları diş eti ile diş arasındaki alana girmiyor.
Kürdan diş ipi tavsiye etmiyorum, kanaatimce başarısız bir ürün.

Her gördüğüm elektrikli diş fırçası konusuna seni etiketleyeceğim, büyük bir zevkle

Sağ olun hocam, açıkçası şık ve fiyakalı olmasına ihtiyacım yok telefona falan bağlanıyormuş gereksiz. iO2 aldım ve 700 tl geri ödemesi varmış amazonda gördüm bayağı uygun fiyata geliyor. Diş ipi ve flörürlü diş macunu olarak ne tavsiye edersiniz? Bir de diş ipi yerine sanırım ağız duşu varmış uygunsa fiyatları diş ipi yerine ağız duşu da alabilirim.

Ağız duşunun olayı farklı, basınçlı su atarak diş etini temizliyor. Diş etine direkt stres bindirdiği için diş doktoruna danışarak almak lazım bu mereti.

Bulduğum diş macunu harcıyorum, Colgate ve Sensodyne ile tercihim oluyor. Diş ipi olarak Oral B Essential Floss olabilir.

Kürdan diş ipi aldım işe yaramaz bir şey çıktı, Oral B ürünleri tavsiye ediliyor. YouTube'dan da nasıl kullanılacağına bakmayı ihmal etmeyin.
Vitality Pro'da Cross X başlığı bana 3-4 ay gidiyor, İO serisi uyumlu başlık almayı ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…