cam sünger

Uzman
3 senedir Oral-B Starter kullanıyorum ama yüksekten düştüğü için bozuldu. Ben de yeni diş fırçası ararken Vitality Pro'yu gördüm. Geri ödeme ve kuponlarla iyi fiyata geliyor ama temizlik hissiyatını bilmiyorum. Starter'dan iyi olacağı kesin onu biliyorum ama hiç denemedim.

Alternatif olarak Oral-B Pro 3 3500 modeli de var ve temizlik hissiyatı olarak iyiymiş yabancı incelemelere göre. Vitality Pro ile Pro 3 3500 arasında 760 lira fark var bu arada. İki fırçayı da deneyenler deneyimlerini yazabilir mi? Diş eti basınç sensörü, temizlik hissiyatı, li ion pil vb. avantajlarıyla 760 lira vermeye gerek var mı?

1749478806388.webp

Oral B Pro 3500 den io Sense 10 a geçtim. Arada dağlar kadar fark var. Pro 3500 ün en büyük eksisi sarj. Olur olmadık yerde sarjın bitiyor. Alacaksan bunun gibi standlı bir şey al. Ben mesela dişlerimi fırçalayıp standa koyuyorum direkt, kendi sarj oluyor. Ha bu yaptıkları ne kadar sağlıklıdır pil ömrü için tartışılır. Ne tür piller kullanıyorlar bilmiyorum.
En temizi akşamdan sarja bırakmak, 3500 modelide gayet yeterli temizliyordu bu arada.

Son düzenleme: