mr.esat

Üstün
1-2 sene önce yalan olmasın 300 liraya yakın bir fiyata Minecraft almıştım. Orijinal oynamaya heves etmiştim çünkü korsan kullanmaktan tat almıyordum.

Aradan 1 seneden uzun bir süre geçmesine rağmen değişen hiçbir şey yok.
4050-12500H'lı makinemde Minecraft Bedrock öküz gibi stutter yiyor, öyle böyle değil hem de. O kadar tatsız ki, bedrock editon oynamak çile resmen.
Java editon için de bir launcher yapmışlar, berbat resmen. Sürekli bir update etmeye çalışıyor, offline oynamaya çalışında engel oluyor.
22 gündür girmiyordum, interneti kapatıp girmeyi deneyeyim dedim, çıkan uyarıya bakın:

1752402708983.webp

Minecraft gibi bir oyun neden internete bağımlı, hangi süper zeka bunu internete bağımlı kıldı ki. Yurttayken oynamak istediğimde illa ki internetimi paylaşmak mı zorundayım, bu ne kadar salak bir iş ya. Parayla rezil olmak, korsan kullandığım da hiç böyle dertlerim yoktu.

İşin özeti. Size paranızla bozuk mal satan bir milyar dolarlık şirkete 500 birim para vermek zorunda değilsiniz. Orijinal Minecraft almama hakkınızı kullanın. Ahlaksızlıktan başka bir şey değil çünkü bu, kaç sene oldu.

Konudan bağımsız ekleme, XBOX App ve Microsoft Store'da dünyanın en aciz yazılımlarından birisi. Bir firmanın hiçbir yazılımı mı kaliteli olmaz, bunlar bilgisayar dünyasının yüz karası. Log Out yapamıyorum XBOX App'ten. Keşke o gece atmye para yüklemek yerine döner yeseydim.

Minecraft'ı harici ekran kartıyla mı çalıştığına emin misiniz? Bedrock optimizasyon olarak Java'ya göre daha iyi çalışıyor normalde. Stabil fps vermesi lazım. Java için de eski sürümler kadar bir problem kalmadı. RTX 3070 ve R5 5600 ile modsuz 1000fps üstünü rahat alabiliyorum takılma falan da olmuyor.

Launcher konusunda berbat o konu da yapabilecek bir şey yok. Lunar, Multimc tarzında clientleri deneyebilirsiniz.

Ben bugün girdim hatta kendi ekledikleri shader çok hoşuma gitti. Ne kasma ne donma var. GTX 1080 ile oynuyorum.

1-2 sene önce yalan olmasın 300 liraya yakın bir fiyata Minecraft almıştım. Orijinal oynamaya heves etmiştim çünkü korsan kullanmaktan tat almıyordum.

4050-12500H'lı makinemde Minecraft Bedrock öküz gibi stutter yiyor, öyle böyle değil hem de. O kadar tatsız ki, Bedrock editon oynamak çile resmen.
Java editon için de bir Launcher yapmışlar, berbat resmen. Sürekli bir Update etmeye çalışıyor, offline oynamaya çalışında engel oluyor.
22 gündür girmiyordum, interneti kapatıp girmeyi deneyeyim dedim, çıkan uyarıya bakın:

Eki Görüntüle 162996

Minecraft gibi bir oyun neden internete bağımlı, hangi süper zeka bunu internete bağımlı kıldı ki. Yurttayken oynamak istediğimde illaki internetimi paylaşmak mı zorundayım, bu ne kadar salak bir iş ya. Parayla rezil olmak, korsan kullandığım da hiç böyle dertlerim yoktu.

İşin özeti. Size paranızla bozuk mal satan bir milyar dolarlık şirkete 500 birim para vermek zorunda değilsiniz. Orijinal Minecraft almama hakkınızı kullanın. Ahlaksızlıktan başka bir şey değil çünkü bu, kaç sene oldu.

Konudan bağımsız ekleme, Xbox App ve Microsoft Store'da dünyanın en aciz yazılımlarından birisi. Bir firmanın hiçbir yazılımı mı kaliteli olmaz, bunlar bilgisayar dünyasının yüz karası. Log out yapamıyorum Xbox App'ten. Keşke o gece ATM'ye para yüklemek yerine döner yeseydim.

Orijinal oyuna sahip olup farklı Launcher'lar kullanabilirsiniz. Lunar, badlion ve Prism öneririm. Kendim Prism kullanıyorum diğerlerini denemedim fakat Prism ile direkt Launcher içinde mod kurulumu yapılabiliyor o yönden güzel bir Launcher.

Minecraft'ı harici ekran kartıyla mı çalıştığına emin misiniz?
Aklıma gelmemiş olabilir mi sizce.. Sadece 4050, 4050 + UHD hibrit, sadece UHD, hepsiyle denedim.. Berbat.
Bu sebeple Lunar gibi 3. parti clientler öneriyorum orijinal oynayanlar için. Minecraft'ın kendi launcher'ı berbat.
Neden 3. parti clientlere Microsoft hesabımı emanet edeyim o da ayrı bir sorun.

4050-12500H'lı makinemde Minecraft Bedrock öküz gibi stutter yiyor, öyle böyle değil hem de. O kadar tatsız ki, bedrock editon oynamak çile resmen.
Java editon için de bir launcher yapmışlar, berbat resmen. Sürekli bir update etmeye çalışıyor, offline oynamaya çalışında engel oluyor.

Eki Görüntüle 162996

Minecraft gibi bir oyun neden internete bağımlı, hangi süper zeka bunu internete bağımlı kıldı ki. Yurttayken oynamak istediğimde illa ki internetimi paylaşmak mı zorundayım, bu ne kadar salak bir iş ya. Parayla rezil olmak, korsan kullandığım da hiç böyle dertlerim yoktu.

Konudan bağımsız ekleme, XBOX App ve Microsoft Store'da dünyanın en aciz yazılımlarından birisi. Bir firmanın hiçbir yazılımı mı kaliteli olmaz, bunlar bilgisayar dünyasının yüz karası. Log Out yapamıyorum XBOX App'ten. Keşke o gece atmye para yüklemek yerine döner yeseydim.
Ben internetsiz oynayabiliyorum. Bedrock’da grafikten dolayı gidiyor bilgisayarda.