Ben güzel oynatamıyor diye hatırlıyorum güzel oyun oynatıyor mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Battlefront birkaç ay önce geldi bile.
PlayStation o kadar oyunsuz kaldı ki PS2'yi diriltmeye başladılar. 
![]()
PlayStation Leak Shows More PS2 Games Finally Coming to PS4 and PS5
Several PlayStation 2 games are already playable on the PlayStation 4 and PlayStation 5 consoles via an active PlayStation Plus Premium subscription, but as any PlayStation Plus subscriber will tell you, the classic games that the subscription service has gotten ever since the new tiers were...comicbook.com
Geliyorlar...
PlayStation o kadar oyunsuz kaldı ki PS2'yi diriltmeye başladılar.![]()
Teknoloji geliştikçe oyun yapım süreleri de artıyor. Pek şaşırtıcı bir sonuç değil.
Teknoloji geliştikçe oyun yapım süreleri de artıyor. Pek şaşırtıcı bir sonuç değil.
Muhtemelen ileri dönemlerde bu süre azalır gibime geliyor. Önceden ha bire teknoloji gelişiyordu yeni modeller teknolojiler vesaire yapmaları gerekiyordu.
Şimdi yüksek kalite bir model yapıp sonsuza kadar kullanma imkanları var, 2014-2015'de çıkan bir oyun ile şimdi çıkan bir oyun arasında aşırı bir fark yok şu an.
Muhtemelen ileri dönemlerde bu süre azalır gibime geliyor. Önceden ha bire teknoloji gelişiyordu yeni modeller teknolojiler vesaire yapmaları gerekiyordu.
Şimdi yüksek kalite bir model yapıp sonsuza kadar kullanma imkanları var, 2014-2015'te çıkan bir oyun ile şimdi çıkan bir oyun arasında aşırı bir fark yok şu an.
Tahminim profesyonel oyun geliştirme sektöründe yapay zeka kullanılmaya başlayınca oyun yapım sürelerinde ciddi kısalmalar görürüz.
Xbox'ta PS5'te ve PC'deki guzel oyunlar yok ki.Süper haber.
XBOX PS savaşı iyi ki var birbirlerini hizada tutuyorlar.
- Makaleler
- 7
Ben zaten PC'nin konsoldan daha iyi olduğunu biliyorum PC'ciyim zaten. Ama böyle olması da iyi demek istedim.
İs Sony'e bakar. Cunku onun oyunlari en iyi kalitede.Ben zaten PC'nin konsoldan daha iyi olduğunu biliyorum PC'ciyim zaten. Ama böyle olması da iyi demek istedim.
Nintendo oyunlari da iyi.
Sony'nin oyunlari PC'ye cikmasa bir de From Software'nin bence PC oyun konusunda daha kotu olur PS'ten.
Son düzenleyen: Moderatör: