1716586708703.webp
1716586723189.webp

Geliyorlar...

Teknoloji geliştikçe oyun yapım süreleri de artıyor. Pek şaşırtıcı bir sonuç değil.

Muhtemelen ileri dönemlerde bu süre azalır gibime geliyor. Önceden ha bire teknoloji gelişiyordu yeni modeller teknolojiler vesaire yapmaları gerekiyordu.

Şimdi yüksek kalite bir model yapıp sonsuza kadar kullanma imkanları var, 2014-2015'de çıkan bir oyun ile şimdi çıkan bir oyun arasında aşırı bir fark yok şu an.

Muhtemelen ileri dönemlerde bu süre azalır gibime geliyor. Önceden ha bire teknoloji gelişiyordu yeni modeller teknolojiler vesaire yapmaları gerekiyordu.

Şimdi yüksek kalite bir model yapıp sonsuza kadar kullanma imkanları var, 2014-2015'te çıkan bir oyun ile şimdi çıkan bir oyun arasında aşırı bir fark yok şu an.

Tahminim profesyonel oyun geliştirme sektöründe yapay zeka kullanılmaya başlayınca oyun yapım sürelerinde ciddi kısalmalar görürüz.

Ben zaten PC'nin konsoldan daha iyi olduğunu biliyorum PC'ciyim zaten. Ama böyle olması da iyi demek istedim.
İs Sony'e bakar. Cunku onun oyunlari en iyi kalitede.

Nintendo oyunlari da iyi.

Sony'nin oyunlari PC'ye cikmasa bir de From Software'nin bence PC oyun konusunda daha kotu olur PS'ten.

Son düzenleyen: Moderatör: