Detaylar
Kim cevapladı?Mustafaymis
Uzman
SF26
Üstün
Bu seneki saçmalıklardan sonra Barış elzem hâle gelmeye başladı. Özellikle soru çalınması iddiaları vs. derken ortalama üstü netler bile yetmemeye başladı.Barış'ın gereksiz zorlukta olduğunu düşünüyorum. Orijinal yenilenmişti onu alabilirsiniz. Apotemi @SF26 hocamın dediği gibi yenilenmemiş olması lazım. Ama Apotemi de sağlamdır çözülür. 2025 senesindeki saçma problemleri düşününce Acil de çözülebilir.
Denemelerini almaya kalkmayın ya sorular hatalı ya da cevap anahtarı, kontrol etmeyi imkansız kılıyorlar.Bu seneki saçmalıklardan sonra Barış elzem hâle gelmeye başladı. Özellikle soru çalınması iddiaları vs. derken ortalama üstü netler bile yetmemeye başladı.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Mert hoca vdd, soru bankası, mikro orijinal, 3D TYT matematik kitaplarındaki problemleri bitirdim. Artık günde 5-10 tane çözmek için hangisini alayım?
Bu saatten sonra problemlere ekstra vakit ayırma. Fonksiyon ve pko'yu bitir seri branş denemeleri at. Ancak deneme gibi çözerim diyorsan @SF26, hocamın dediği gibi barış al.
SF26
Üstün
Barış'ın mı? Öyle bir soruna rastlamadım ben.Denemelerini almaya kalkmayın ya sorular hatalı ya da cevap anahtarı, kontrol etmeyi imkansız kılıyorlar.
Branş denemeleri demişken şuraya ekleyeyim; Ergi'nin bu seneki branş denemesi adamı maymun eder, öyle böyle değil.Bu saatten sonra problemlere ekstra vakit ayırma. Fonksiyon ve pko'yu bitir seri branş denemeleri at. Ancak deneme gibi çözerim diyorsan @SF26, hocamın dediği gibi barış al.
TYT denemesini çözdünüz mü? Ben geçen sene çözdüm tabii yeni baskıyı bilmem ama bu kadar ilgisizken düzeltecekleri şüpheli.Barış'ın mı? Öyle bir soruna rastlamadım ben.
Branş denemeleri demişken şuraya ekleyeyim; Ergi'nin bu seneki branş denemesi adamı maymun eder, öyle böyle değil.
SF26
Üstün
TYT-AYT çözdüm, 1-2 baskı hatası harici sorun görmedim ben.TYT denemesini çözdünüz mü? Ben geçen sene çözdüm tabii yeni baskıyı bilmem ama bu kadar ilgisizken düzeltecekleri şüpheli.
Ben 10'lu denemesini çözdüm. Çok sorun çıkınca ve videoyu açıp eyüpb'nin arkadaşlar cevap anahtarıda hatalı hatta soruda hatalı şu aslında öyle olmayacak dediğini duyunca çöpe attım kitabı.TYT-AYT çözdüm, 1-2 baskı hatası harici sorun görmedim ben.
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-