Mert Hoca Soru Bankası, Mert Hoca VDD, Acilin İlacı, Eyüp B VDD'deki birsoruyorumu ve gelişiyorumlar, 345 ve Bilgi Sarmal. Bunları çözeceğim. Yanına da bu ikisinden birini koymak istiyorum. Barış mı koymalıyım yoksa Orijinal mi? Ben MikroOrijinal'i matematikte çok beğenmiştim. Geometrisi iyiyse Orijinal düşünüyorum. Yok, Barış çok iyiyse Barış da alabilirim. Bana fark etmez.
Bu durumda, Orjinal Geometri ile Barış Geometri arasındaki tercih, hangi yöntemin ve içeriğin senin öğrenme tarzına daha uygun olduğuna bağlıdır. İşte bu iki seçeneği değerlendirmek için izleyebileceğin adımlar:
1.
İçerik Değerlendirmesi:
- Her iki kaynağın içeriğini incele. Örnek sorular, konular ve açıklamaların kapsamı hakkında bilgi al.
- Hangi kaynağın senin için daha anlaşılır ve açıklayıcı olduğunu değerlendir.
2.
Öğrenme Tercihleri:
- Daha önce hangi tür öğrenme materyallerini kullandığını düşün. Hangileri senin için daha etkili oldu? Hangi stilde öğreniyorsan ona göre karar ver.
3.
Kullanıcı Yorumları:
- Kullanıcı yorumlarını ve değerlendirmelerini incele. Diğer öğrencilerin Barış ve Orjinal Geometri hakkında ne düşündüğünü gözlemle.
4.
Deneme:
- İmkanın varsa, her iki kaynaktan kısa bir bölüm veya örnek çözüm al. Hangisinin senin için daha kolay ve anlaşılır olduğunu gör.
5.
Özellikleri:
- Mikrorijinal matematikte beğendiysen, Orjinal Geometri'nin de benzer bir anlayışla hazırlanmış olabileceğini göz önünde bulundur.
- Barış neden popüler? Eğer Barış, farklı açıklama tarzları veya teknikleri sunuyorsa, onları değerlendir.
6.
Son Karar:
- Tüm bu değerlendirmeleri yaptıktan sonra, hangi kaynağın senin için daha işlevsel olduğunu seç.
Sonuç olarak, her iki kaynağı kendi ihtiyaçlarına göre değerlendir ve en çok destek alabileceğin seçeneği tercih et.