Yer
Alanya
Sene 2015 falan o zamanlar bilgisayarlar oyunları ile yeni tanışıyorum. Half-Life'dan sonra oynadığım ikinci bir oyun vardı, oyunda 3.şahıs bakış açısından tank sürüyorduk adamlar falan vardı, onlara top atıyordum. Oyunun adını bilen ya da tahmin edebilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steel Beasts olabilir mi? Ben de tam emin değilim. Bir de ben de 2015 senelerinde CS ile bir oyun yüklemiştim, görevler vardı, o olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun sadece tank mı kullanıyordunuz? Yoksa piyade olarak oynadığınız bölümler var mıydı? Daha fazla detay vermeniz lazım.

Aklıma Red Crucible 2 geldi. Oyun bir ara başka firmaya satılmıştı. Galiba ilk olarak Facebook oyunu olarak yayınlanmıştı.

Oyun sadece tank mı kullanıyordunuz? Yoksa piyade olarak oynadığınız bölümler var mıydı? Daha fazla detay vermeniz lazım.

Aklıma Red Crucible 2 geldi. Oyun bir ara başka firmaya satılmıştı. Galiba ilk olarak Facebook oyunu olarak yayınlanmıştı.

Şu oyun ile bir tane daha oyunu manyak gibi oynuyodum bir ara Facebook üzerinden. O oynadığım oyun bir tık daha gerçekçiydi ama ismini hiç hatırlamıyorum.

Şu oyun ile bir tane daha oyunu manyak gibi oynuyodum bir ara Facebook üzerinden. O oynadığım oyun bir tık daha gerçekçiydi ama ismini hiç hatırlamıyorum.
Tarkov'un geliştiricisinin ilk oyunundan bahsediyor olabilirsin.

Firmayı çok takip etmiyorum ama galiba CW gibi daha çok oyuncu ve para kazandıracak, Tarkov'un daha dar koridor versiyonunu yapmışlar.

Tarkov'un geliştiricisinin ilk oyunundan bahsediyor olabilirsin.

Firmayı çok takip etmiyorum ama galiba CW gibi daha çok oyuncu ve para kazandıracak, Tarkov'un daha dar koridor versiyonunu yapmışlar.

Büyük ihtimal bu oyun ancak daha dar bir alan vardı sanırsam bir de dürbünlü kullandığımı hatırlamıyorum özellikle gece modu var attığınız videoda. Tabii 10 yıl önce falan güncelleme vs getirmiş olabilirler :D Oyuncu modelleri tanıdık geldi ama. Bu son çıkacak oyunları da ilgimi çekmedi değil fena bir şeye benziyor.

Evet, daha küçük ve dar haritaları var. Videodaki arkadaş oyunu yalayıp yutmuş. Elindeki silahları mesela hiç görmedim. Başlangıçta bir tane M1 Carbine veya Rus SKS benzeyen bir tüfek ve MP5 veriyordu. Oyun bence o döneme göre iyi gözüküyordu ve tarayıcıda hiç donmadan çalışması garibime gidiyordu. Ama animasyon ve karakter yürüyüşü bayağı hantaldı. Tarkov'da da daha gelişmişi ama aynı hantallık vardı.

Aslında dar haritaya göre yavaş hareket ediyordu. Bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Bir de oyun motoru ile ilk deneyimleri olduğundan, bazı konularda deneyimsizliğin getirdiği çiğlik gözüküyor. Rus firma ve Unity daha ilk dönemleri. Mesela Tarkov üzerindeki bir performans sorununu topluluk çözmüştü. Şu an Unity üzerinde en tecrübeli geliştiricilerden biri olabilirler.

Ama animasyonlar tarayıcıda da oynansın diye herhalde bayağı giriş seviyesiydi. Tarkov'da mesela tam tersi bayağı iyi duruyor.