En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.009,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bunu alabilirim hocam iyi midir peki bu 7800X3D ile de sorunsuz çalışır mı? Ek olarak 2 RAM slotu olduğu için ileride 2x16 yaparsam bir sorun teşkil eder mi performans kaybı gibi?
7800X3D B650M-K sorunsuz kullanıyorum bu ikiliyi. 4K ya almıstım anakartı ucuza almıştım. Isınma vs de olmuyor. Gayet memnunum. Bütçe çıkarsa B850M Force daha iyidir tabii.
B650M-K buna göre nasıl? Daha iyi diye biliyorum ben.
7800X3D B650M-K sorunsuz kullanıyorum bu ikiliyi. 4K ya almıstım anakartı ucuza almıştım. Isınma vs de olmuyor. Gayet memnunum. Bütçe çıkarsa B850M Force daha iyidir tabii.
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Fiyat hatası yok ise iyi. Onun haricinde Amazon satıcılı B850M-K bakılabilir. Force bütçe yetmezse. @theodore bagwell
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Fiyat hatası yok ise iyi. Onun haricinde Amazon satıcılı B850M-K bakılabilir. Force bütçe yetmezse. @theodore bagwell
www.akakce.com
19 faz, 3 tane M.2 SSD slotlu ve aşırı dolu bir anakart. Bu fiyatta inanılmaz. Sadece 19 faz olması sayesinde bile rakiplerinin yarı fiyatına satılıyor denilebilir.