Hocam bazen yoğun kullanım oluyor bende oyun falan gibi birkaç saat.
Arada bir günde iki kere şarj isteyebilir o halde.
Ayni fiyatta başka telefon var mıdır?
Xiaomi istemiyorum demişsiniz ancak benim kameradan falan beklentim yok derseniz X6 Pro var. Bataryası ve yongası S23 FE'den daha üstün. Lakin kameradan ciddi kayıp olur.
Ya da GT 2 bakabilirsiniz. Bu cihazın yongası da verimsiz ama 5000 mAh kesiyor.

Bin kadar çıkıp GT 2 Pro almak da bir seçenek.

S23 FE'ye göre, eklediğim cihazların bataryaları daha başarılı, işlemcileri (GT 2 hariç) daha güçlü. Ama güncelleme desteği, kamera paketi gibi konularda da daha zayıflar. Özellikle X6 Pro'nun bu konuda adı bile geçemez.

Arada bir günde iki kere şarj isteyebilir o halde.

Xiaomi istemiyorum demişsiniz ancak benim kameradan falan beklentim yok derseniz X6 Pro var. Bataryası ve yongası S23 FE'den daha üstün. Lakin kameradan ciddi kayıp olur.
Ya da GT 2 bakabilirsiniz. Bu cihazın yongası da verimsiz ama 5000 mAh kesiyor.

Bin kadar çıkıp GT 2 Pro almak da bir seçenek.

S23 FE'ye göre, eklediğim cihazların bataryaları daha başarılı, işlemcileri (GT 2 hariç) daha güçlü. Ama güncelleme desteği, kamera paketi gibi konularda da daha zayıflar. Özellikle X6 Pro'nun bu konuda adı bile geçemez.
Hocam şimdi ben Realme 5I kullanıcısı olarak diyorum ki Realme'ye hiç bulaşmasam mı bilemedim. Çünkü 5I'den memnun değilim pek ve gösterdiğiniz GT 2 modelinde Bluetooth sıkıntılı diyenler olmuş. Bende de bu sıkıntı var bazen cızırtı yapıyor veya yeniden başlatmayınca hiçbir şekilde bağlanmıyor. Ben bu durumdan şikayetçiyim o yüzden Realme'ye yani Oppo'ya bulaşmak bence gereksiz.

POCO'da Xiaomi ve kameradan kayıp yaşarsınız demişsiniz bana kamerada lazım.

Bir de arama uygulamasının Google olmadığı bir telefon daha iyi olabilir çünkü ben bu Google'ninkini sevemiyorum nedense.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Xenshi kriterlerinize göre bu bütçede cihaz bulamıyorum ne yalan söylesem.

- Xiaomi, Apple ve BBK Grup istemiyorum dediniz.
- Batarya iyi olsun istiyorsunuz.
- Kamera da iyi olsun istiyorsunuz.
- Oyun oynadığınız için işlemci de önemlidir.
- Güncel olsun istiyorsunuz.

S23 FE batarya harici karşılıyor. Nothing Phone 2a; işlemcide daha zayıf, kaç yıl güncelleme alacağı belirsiz ve selfie kamerası kötü. Ama bataryası başarılı ve ana kamerası güzel.
Başka da aklıma seçenek gelmiyor.

A54, GT 2 Pro, GT 2, S21 FE, X6 Pro, S22, Xiaomi 12, Honor 90 gibi cihazlar var ama kriterlerinize uymuyor.

Tecno'da mı uymuyor?Veya İnfinix?

@Xenshi kriterlerinize göre bu bütçede cihaz bulamıyorum ne yalan söylesem.

- Xiaomi, Apple ve BBK Grup istemiyorum dediniz.
- Batarya iyi olsun istiyorsunuz.
- Kamera da iyi olsun istiyorsunuz.
- Oyun oynadığınız için işlemci de önemlidir.
- Güncel olsun istiyorsunuz.

S23 FE batarya harici karşılıyor. Nothing Phone 2a; işlemcide daha zayıf, kaç yıl güncelleme alacağı belirsiz ve selfie kamerası kötü. Ama bataryası başarılı ve ana kamerası güzel.
Başka da aklıma seçenek gelmiyor.

A54, GT 2 Pro, GT 2, S21 FE, X6 Pro, S22, Xiaomi 12, Honor 90 gibi cihazlar var ama kriterlerinize uymuyor.
Yani aslında Apple olabilir ama fiyatı görünce insanın aklı gidiyor.

Tecno'da mı uymuyor?Veya İnfinix?
O markalar güvenli değil, kullanilan yongalar bahsedilen cihazların icindekilerden güçsüz. Tavsiye etmem.

Yani aslında Apple olabilir ama fiyatı görünce insanın aklı gidiyor.
15-20 aralığında ikinci el iPhone 11 bulabilirsiniz ama pil olarak S23 FE ile hemen hemen aynı ve ekranı kötü. iPhone 12 de 23-24'e bulunabilir belki.

Xiaomi ve BBK istemeyen adam Transsion istemez diye düşünüyordum açıkçası.
Phantom X2 var. Dengeli bir cihazdır ama heriflerin ne güncelleme politikası belli ne malzemeleri kaliteli ne de teknik servisi güvenilir.
Risk alıyorsunuz bir nevi.