Detaylar
Kim cevapladı?Asus bence çünkü soğutma analminda kalite anlamdında daha iyi benimde parçalarım Asus çok memnunum hiç bı sıkıntısını görmedimOrta-üst seviye bir sistem toplamanız gerekse parçalarda hangi markayı tercih edersiniz? Sebebi nedir?
Servis konusunda ben anakaritimi yollamistim uğraştımadan problemi çözüp yolladılar 2 hafta içerisindeASUS tercih ederim. MSI her zaman gözümde işini tam yapmayan ürünler üretiyormuş gibi gözüküyor. Servis konusunda MSI daha iyi diyorlar, deneyimlemedim bilmiyorum. ASUS can çektiriyormuş biraz.
Orta-üst seviye bir sistem toplamanız gerekse parçalarda hangi markayı tercih edersiniz? Sebebi nedir?
İkisi arasından ASUS. @d0m'un dediği gibi MSI çoğu işini yarım bırakıyor.
Anakartım MSI mesela ama MSI'nın asla yarım bırakmadığı bir seri kendisi.
kofte_canavari
Becerikli
İkisi de birbirinden rezalet ama kıyaslama için ASUS daha iyi.
Kıyas dışında hangi markayı tercih ediyorsunuz?İkisi de birbirinden rezalet ama kıyaslama için ASUS daha iyi.
kofte_canavari
Becerikli
Hiçbir marka iyi olmadığı için zorunlu olarak ASUS.
Asus ROG kulaklık var, doğrudüzgün kullanmamama rağmen dökülüyor kulaklık süngeri 1 senede, MSI'ın ise 15 yıllık laptopu var halen çalışıyor.
Gigabyte Aorus Master serisi dizilirse 2 Markadan'da daha iyi benim gözümde herkesin kendi tercihi tabii ki bir de modellere göre çok değişiyor.