Ortak Steam veya Epic Games hesabı kullanıyor musunuz?

Makaleler
8
Merhaba arkadaşlar. Siz ortak Steam/Epic hesabı kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız en son hangi oyunu ortak hesap ile oynadınız?

Ben hiç ortak hesap kullanmadım. Ortak hesap kullanmak yerine oyunu eğer kırılmışsa korsan indirmek veya direkt Steam'den satın almak bana daha mantıklı geliyor.

4 kişi aile paylaşımı kullanıyoruz, böylesi çok daha iyi. Sende olan oyunu satın almadan ben oynayabiliyorum, bende olan oyunu aynı şekilde almadan sen oynayabiliyorsun.

4 kişi aile paylaşımı kullanıyoruz, böylesi çok daha iyi. Sende olan oyunu satın almadan ben oynayabiliyorum, bende olan oyunu aynı şekilde almadan sen oynayabiliyorsun.
Ben de 6 gün önce bir aile grubu oluşturdum ve 2 abimi gruba ekledim. Hem ben abilerimin kütüphanesinde olan oyunları oynayabiliyorum, ki arasında GTA San Andreas gibi artık Steam'de satılmayan oyunlar var. Hem de abilerim benim Steam kütüphanemdeki oyunları oynayabiliyor.

Yarım saat kadar önce Steam'den The Last of Us Part II Remastered satın aldım ve şu anda Windows To Go ortamıma kuruyorum. Ancak sadece ben değil, abilerim de bu oyunu oynayabilir. Tek şart, aynı anda en fazla 1 kişinin oynaması. Eğer abilerimden biri de bu oyunu satın alırsa aynı anda 2 kişi oynayabilir hale geliyor. Yani aile içerisinde yer alan toplam lisans sayısı kadar aynı anda kişi o oyunu oynayabiliyor.

Aile paylaşımı her oyun tarafından desteklenmese de (örneğin, EA ve Rockstar oyunları) gerçekten çok kullanışlı ve ortak hesap kullanımından daha mantıklı bence.

Geri
Yukarı Alt