Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErlikÇağlar

Üstün
Makaleler
7
Yer
Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu
USB'yi takıyorum, bootloader'dan kuruluma giriyorum:

Hiçbir şey yazmazsam; sonsuzluğa kadar Apple logosunda bekliyor.
-V; SMC: successfully initialized'da duruyor, Pthread error'u gelmeden nanay oluyor.
-X -V; Pthread Support ABORTS When Sync Kernel Primitives Misused
-x -v npci=0x2000 cpus=1; Pthread Support ABORTS When Sync Kernel Primitives Misused
-x -v npci=0x2000 cpus=1 GraphicsEnabler=Yes; successfully initialized'da duruyor, Pthread error'u gelmeden nanay oluyor.
-x -v npci=0x2000 cpus=1 GraphicsEnabler=Yes nv_disable=1 -f: successfully initialized'da duruyor, Pthread error'u gelmeden nanay oluyor.
-x -v npci=0x2000 cpus=1 GraphicsEnabler=No: Pthread Support ABORTS When Sync Kernel Primitives Misused

Sabahtan beridir deniyorum, bilen birisi var mı? Kullandığım imaj Niresh Mavericks imajı, başka hiçbir bootloader boot etmiyor bilgisayar. Ne iDeneb, ne iAtkOS, ne Clover, ne OpenCore, ne de Niresh 10.8.5. Delireceğim bu gidişle. Neden, niye olmuyor bu?

Çözüm
Sistemin özellikleri nedir? Laptop mu, desktop mu?

Desktop:
  • E6750
  • 9600GT 512MB
  • BIOSTAR P41D3
  • 2 GB Dual-Channel RAM.
Ek olarak BIOS ayarlı, doğru. Daha önce çok Hackintosh yaptım ama bu alette takıldım.

Kernel sorununu çözmek için /amd yaptım, bu sefer de ACPI hatası verdi, ACPI kapadım.

Bingo!

Kod:
/amd -v -x npci=0x2000 cpus=1 GraphicsEnabler=Yes USBBusFix=Yes acpi=off -f
Sistemin özellikleri nedir? Laptop mu, desktop mu?

Desktop:
  • E6750
  • 9600GT 512MB
  • BIOSTAR P41D3
  • 2 GB Dual-Channel RAM.
Ek olarak BIOS ayarlı, doğru. Daha önce çok Hackintosh yaptım ama bu alette takıldım.

Kernel sorununu çözmek için /amd yaptım, bu sefer de ACPI hatası verdi, ACPI kapadım.

Bingo!

Kod:
/amd -v -x npci=0x2000 cpus=1 GraphicsEnabler=Yes USBBusFix=Yes acpi=off -f

Son düzenleme:
Çözüm