Sekiro

Yetkin
Geçen seneye göre silgi ve kalem o kadar kötüydü ki anlatamam, silgi silmek yerine kendisini parçalıyor sadece, bildiğin marketten 10 liraya aldığın markasız bir silgi gibi bir şey olmuş. Kalemin ucu da aynı şekilde geçen seneye göre bariz bir kalitesizlik var, 450 lira tanesi bu sınavların, bu kadar para veriyorum kalem silgi yüzünden vakit kaybetmek ekstra sinir bozuyor.

@Recep Baltaş bu konudan kimse bahsetmemiş geçen gün MSÜ sınavı vardı orada yaşadım bunları. Duyuruyoruz dinleyen yok, bir yerde paylaşırsanız bu yazdıklarımı çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2018'de Pelikan vererek silgi kalitesini yerle bir etmediler mi zaten?

Hala göz göre göre Faber-Castell Grip 134X ve şu meşhur siyah Faber-Castell silgisi ile sınava girmesine göz yumulan kadını unutamıyorum. Umarım bir yerlerde helak olmuştur. O iğrenç kalem yüzünden elim yara oldu, 1 haftada iyileşti.

450 lira basım, dağıtım, gözetmen, polis gibi şeylere harcanıyor. Kalan paranın minimum miktarı ile kalem silgi halledilip geri kalanı kar oluyor. Neden daha kaliteli kalem silgi kullansınlar ki?

2 sınava 900TL para verdim sınav ortasında kalemin ucu kalitesizliğinden dolayı kırılırsa kafayı yerdim herhalde.

Sınavın olması, sınavın paralı olması..
Tek sorun keşke bunlar olsa, sistem kendi okullarının verdiği notları veren öğretmenlerine güvenmediği için tekrar sınav yapıyor ve yine bu öğretmenleri sınav görevlisi/gözetmeni yapıyor.
Kalem konusuna gelirsek kendilerine olan güven kalemin kalitesini tartışır noktasına getirmiş, liyakatli bir satın alma görevlisi bile bulamıyorsa diyecek pek bir şey kalmadığını düşünüyorum.