Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ben Obilet’ten alıyorum hep. Otobüs firmasından alsan bile 30 TL falan fark ediyor.
Ben Obilet’ten alıyorum hep. Otobüs firmasından alsan bile 30 TL falan fark ediyor.
Bende şu an sadece Obilet üzerinden bakıyorum, ancak henüz o tarihe Havalimanına bilet çıkarmıyor. İşin ilginci bugün Avrupa kısmına 8 Temmuz tarihine bilet bulabiliyor.Ben Obilet’ten alıyorum hep. Otobüs firmasından alsan bile 30 TL falan fark ediyor.
Edirne’den doğrudan havalimanına sefer var mı emin değilim ama havalimanı metrosu olan bir yerde inersen kolayca gidebilmen gerek.
Evet direkt olarak havalimanına sefer var.Edirne’den doğrudan havalimanına sefer var mı emin değilim ama havalimanı metrosu olan bir yerde inersen kolayca gidebilmen gerek.
Gördüğüm kadarıyla obilet üzerinde belirli rotada sadece bir firmaya ait biletler var. Firmanın kendi politikası olabilir. 13 Haziran'a kadar seferler yüklendi bende. Daha sonrasını göremedim.
Gün geçtikçe yeni sefer günü açılıyor olabilir belki. Veya talebe göre şekilleniyordur.
Gün geçtikçe yeni sefer günü açılıyor olabilir belki. Veya talebe göre şekilleniyordur.
O zaman bir ay içerisinde sürekli olarak kontrol ederek bayram sonrasında almış olacağım sanırım.Gördüğüm kadarıyla belirli rotada sadece bir firmaya ait biletler var. Firmanın kendi politikası olabilir. 13 Haziran'a kadar seferler yüklendi bende. Daha sonrasını göremedim.
Obilet üzerinde netleştik.
Teşekkürler, yardımlarınız için.
En kötü senaryo Esenler Otogarından havalimanına (Yeni Havalimanı) geçeceksiniz. Araç bulamamanız zor ihtimal.
5123
Deneyimli
- Makaleler
- 2
Çoğu seferler 1 hazirana kadar kapalı gözüküyor sanırım, obilet sisteminde bugün sordum soruşturdum, en geç 5 ila 10 gün içerisinde bazı seferler açılacakmış. Otobüs bileti almak isterseniz eğer zaten obilet uygulaması dışında bir uygulama önermiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-