Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ufuk

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Trokia
Merhaba iyi Sosyaller;

8 Temmuz 2024 tarihinde otobüs bileti almam gerekiyor. Nereden online bilet alabilirim?

Sefer: Edirne - İstanbul Havalimanı

Edirne’den doğrudan havalimanına sefer var mı emin değilim ama havalimanı metrosu olan bir yerde inersen kolayca gidebilmen gerek.
Evet direkt olarak havalimanına sefer var.

chrome_BFl1JFvF2d.webp

Gördüğüm kadarıyla obilet üzerinde belirli rotada sadece bir firmaya ait biletler var. Firmanın kendi politikası olabilir. 13 Haziran'a kadar seferler yüklendi bende. Daha sonrasını göremedim.

Gün geçtikçe yeni sefer günü açılıyor olabilir belki. Veya talebe göre şekilleniyordur.

Gördüğüm kadarıyla belirli rotada sadece bir firmaya ait biletler var. Firmanın kendi politikası olabilir. 13 Haziran'a kadar seferler yüklendi bende. Daha sonrasını göremedim.

Gün geçtikçe yeni sefer günü açılıyor olabilir belki. Veya talebe göre şekilleniyordur.
O zaman bir ay içerisinde sürekli olarak kontrol ederek bayram sonrasında almış olacağım sanırım.

Obilet üzerinde netleştik.

Teşekkürler, yardımlarınız için.

Çoğu seferler 1 hazirana kadar kapalı gözüküyor sanırım, obilet sisteminde bugün sordum soruşturdum, en geç 5 ila 10 gün içerisinde bazı seferler açılacakmış. Otobüs bileti almak isterseniz eğer zaten obilet uygulaması dışında bir uygulama önermiyorum.