xBN

Yetkin
Sizin önerdiğiniz ve aldığınız otogaz istasyonları nereler?
Neden tercih sebebiniz? Tartışalım.

TotalEnergies kullanıyorum. Şu ana kadar çoğu TotalEnergies'ten aldığım gazla diğer firmalardan aldığım gaza nazaran daha uzun yol kat ettiğimi düşünüyorum. Bazı firmaların verdikleri gazın kalitesinde bir farklılık olduğunu düşünüyorum. Ayrıyeten anlaşmam mevcut olduğu için ekstradan puan kazanıyorum.

Lukoil şu ana kadar şehir içinde en verim aldığım. Vuruntu oranı PO'ya göre çok daha az.

Opet de çok iyi ama şehir içinde verdiği çekiş hissiyatından mıdır bilmiyorum ancak daha az gidiyor.
Shell, Opet'in performans olarak hemen gerisinde ama daha uzun süre götürüyor.

Son sefer hariç üçtür Türkiye Petrolleri kullanıyorum, o bayiye özel Aygaz'dan alıyordu yanılmıyorsam. Çok memnunum çekişinden yine.

Ama Lukoil görsem ilk tercihim o olur.

Lukoil şu ana kadar şehir içinde en verim aldığım. Vuruntu oranı Po'ya göre çok daha az.

Opet de çok iyi ama şehir içinde verdiği çekiş hissiyatından mıdır bilmiyorum ancak daha az gidiyor.
Shell, Opet'in performans olarak hemen gerisinde ama daha uzun süre götürüyor.

Son sefer hariç üçtür Türkiye petrolleri kullanıyorum, o bayiye özel Aygaz'dan alıyordu yanılmıyorsam. Çok memnunum çekişinden yine.

Ama lukoil görsem ilk tercihim o olur.

Aytemiz nasıldır? Shell, opet denedim de bence bir espri yok. Ve artık pahalı.
Bp, po kalitesiz geliyor. Milangaz iyi gibiydi.

Deneyimlemedim desem yeridir. Çok nadir denk geldi.
Shell, opet denedim de bence bir espri yok.
Çift ekzantrikli, özellikle de ayarlanabilir valf sistemli araçlarda üst devirlerde kickout anı oluyor 4000 devirden sonra. Shell ve Opet grubunda işte bu anlarda benzine kıyasla daha yakın, diğerlerinden de daha üst bir performans veriyorlar. Şehir içinde fark hissedilmeyebilir. Bu, uzun soluklu gazlamalarda etkisini gösteriyor. Özellikle de rampalarda.

BP iyidir aslında. PO'yu da maalesef kerhen kullanıyorum evime yakın oluşundan, yoksa kullanmazdım ben de.

Lukoil'de de benim aksime vuruntu yaşayan arkadaşlarım da vardı. Onlara ben bunu kullanıyorum, çok memnunum dediğimde böyle demişlerdi. İlginçtir, belki AFR ayarı bozuktur onun.