Makaleler
5
Yer
Winterfell
720p'de izliyorum fakat bir anda 480p'ye düşüyor. Yok yani internette kötü değil gayet tam hızında pürdikkat izliyorum ama kalite düşünce odağım kayıyor. Nasıl düzelteceğim bunu?

720P'de izliyorum fakat bir anda 480P'ye düşüyor. Yok yani internette kötü değil gayet tam hızında pürdikkat izliyorum ama kalite düşünce odağım kayıyor. Nasıl düzelteceğim bunu?

HBO quality eklenti diye yaz Google'a. Böyle yazınca az da olsa artmıştı bende. Google'da bir eklenti. Sen de dene.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netflix ve Amazon gibi bir tane uygulama çıkarıp 1080p vermiyorlar PC için. Neymiş DRM zart zurt var mış. Bütün içerikleriniz zaten korsan sitelerde var, ne diye aylık ödeme yapanlara eziyet çektiriyorsunuz, anlamış değilim. Ha o verdikleri sözde 720p'yi de çok düşük bitrate ile verdiklerinden dolayı zaten 480p gibi görünüyor. Vodafone 1 senelik Hepsiburada Premium vermeseydi asla para vermezdim. Millet korsan indirip çok daha yüksek çözünürlük ve bitrate ile izliyor bunların içeriklerini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netflix ve Amazon gibi bir tane uygulama çıkarıp 1080p vermiyorlar PC için. Neymiş DRM zart zurt var mış. Bütün içerikleriniz zaten korsan sitelerde var, ne diye aylık ödeme yapanlara eziyet çektiriyorsunuz, anlamış değilim. Ha o verdikleri sözde 720p'yi de çok düşük bitrate ile verdiklerinden dolayı zaten 480p gibi görünüyor. Vodafone 1 senelik Hepsiburada Premium vermeseydi asla para vermezdim. Millet korsan indirip çok daha yüksek çözünürlük ve bitrate ile izliyor bunların içeriklerini.

Şu an Stremio'dan izliyorum. Her platformun uygulaması var ama bunların yok. Amazon'un uygulaması mesela çok güzel ve en üst çözünürlüğü veriyor, zor olmasa gerek.