Jorji
Uzman
- Makaleler
- 1
Merhaba. Vodafone faturalı hat kullanıcısıyım. 1 hafta önce bir sebepten dolayı Ziraat Bankası'nda bulunan bankaya kayıtlı otomatik ödeme talimatını karta geçirmek için iptal ettim. Tekrar talimat vermeye çalıştığımda farklı bir bankada talimatınız bulunuyor hatası verdi. Ben de Vodafone'dan kontrol ettim ancak en son aylar önce VakıfBank'tan verdiğim ve iptal ettiğim talimatın hâla geçerli olduğunu söyledi. Vodafone'u aradım, Yanımda'dan kontrol ettiğim gibi VakıfBank'tan talimatım olduğu söylendi Vodafone ise VakıfBank'ı aramamı söyledi. Ardından VakıfBank'ı arayıp kayıtlı talimatlarımı sordum. Ancak Vodafone'a kayıtlı herhangi bir talimatımın bulunmadığını söylediler. Sonuç olarak artık hiçbir bankada bu 2 hattıma otomatik ödeme talimatı veremiyorum.
Artı olarak talimat veremediğim 3.bir hattım daha vardı ona Papara'dan talimat verebildim ve talimatı kaldırdıktan sonra diğer bankalardan talimat verebildim. Ancak diğer 2 hattımda Papara'dan bile talimat ekleyemiyorum.
Artı olarak talimat veremediğim 3.bir hattım daha vardı ona Papara'dan talimat verebildim ve talimatı kaldırdıktan sonra diğer bankalardan talimat verebildim. Ancak diğer 2 hattımda Papara'dan bile talimat ekleyemiyorum.