Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Aracınızın markası ve modeli nedir?
Lastikleriniz ebatı ve çapı nedir?
Bütçeniz nedir?
Bütçeniz nedir?
Halo 19
Uzman
Arkadaşlar merhaba. Bu kış ayında arabama kış lastiği alacağım, aslında yaşadığım yerde çok ihtiyacım olmuyordu ama bu kış ayında kışın daha zor olduğu bir şehirde olacağım. Önerilerinizi bekliyorum.![]()
Goodyear.
i5 7500F 103
Üstün
Arabanın sürücü tarafındaki kapıyı açınca direkte lastik ile ilgili bilgiler vardır. Bazı araçlarda orada önerilen marka, model lastikler oluyor; oraya bir bakın derim.
Bizim doğrudan önerebilmemiz için marka, model ve lastik ebatı bilgileri lazım.
Aracınızın markası ve modeli nedir?
Bütçeniz nedir?
Bunlar açıklanınca güzel öneriler gelir Sıla Hanım.

@Sıla
- Makaleler
- 1
Şöyle bir konu vardı;
2025 yılında lastik bütçeme göre lastik arayışı içine girdiğimde Tyre Reviews'i keşfettim. O kadar kurcaladım ki, içerisi lastik dünyasına dair bilgi küpü.
Doğru lastiği bulmak ve lastik konusunda karar kılmak oldukça zor çünkü kullanıma bağlı bazen 3-4 yılda bir değiştirme durumu oluyor.
Tam da bu noktada Tyre Reviews sitesi bu işi baya kolaylaştırıyor.
Sitede detaylıca lastik testleri, kullanıcı yorumları, fren mesafe sonuçları, karşılaştırmalar, video incelemeleri gibi detaylı içerikler mevcut.
Doğru lastiği bulmak ve lastik konusunda karar kılmak oldukça zor çünkü kullanıma bağlı bazen 3-4 yılda bir değiştirme durumu oluyor.
Sitede detaylıca lastik testleri, kullanıcı yorumları, fren mesafe sonuçları, karşılaştırmalar, video incelemeleri gibi detaylı içerikler mevcut.
Aradığını nasıl mı bulacaksın?
Site içindeki arama motoruna...Chery Omoda 5, 2023 model,Aracınızın markası ve modeli nedir?
Bütçeniz nedir?
215/60R17 (buna internetten baktım yanlış olabilir)
Fiyatlarını tam bilmediğim için bütçe konusunda bir şey diyemiyorum.
Bir tane goodyear yokki çok farklı farklı var.
Oradan değil ama İnternetten baktım ne kadar doğru bilmiyorum. Yukarıda yazdım bakabilirsiniz.Arabanın sürücü tarafındaki kapıyı açınca direkte lastik ile ilgili bilgiler vardır. Bazı araçlarda orada önerilen marka, model lastikler oluyor; oraya bir bakın derim.
Yukarıda yazdım. Sizden de öneri bekliyorum bu arada.
Bu çok güzel bir site gibi ama benim için çok karışık yani o karşılaştırmalardan bir şey anlamıyorum.Şöyle bir konu vardı;
2025 yılında lastik bütçeme göre lastik arayışı içine girdiğimde Tyre Reviews'i keşfettim. O kadar kurcaladım ki, içerisi lastik dünyasına dair bilgi küpü.
Aradığını nasıl mı bulacaksın?
Site içindeki arama motoruna...
Chery Omoda 5, 2023 model,
215/60R17 (buna internetten baktım yanlış olabilir)
Fiyatlarını tam bilmediğim için bütçe konusunda bir şey diyemiyorum.
Yukarıda yazdım. Sizden de öneri bekliyorum bu arada.![]()
İhale hep bana kalıyor Sıla Hanım. Kıdemli moderatörümüz sayın bıçkın delikanlı Emir hocamızın önerileri çok önemli ama.
@EmirŞimdi iki tip jant lastik kombinasyonu görüyorum sizin araçta, hangisi sizin araca ait bir bakabilir misiniz?
- Makaleler
- 1
Çok karışık bir yönü yok, inceleme ve test detaylarını veriyor site.Bu çok güzel bir site gibi ama benim için çok karışık yani o karşılaştırmalardan bir şey anlamıyorum.
17' jant için Goodyear Ultragrip önerisi yaptı, kullanıp denemesi sizden.
Size güveniyorum çünkü bu konularda.İhale hep bana kalıyor Sıla Hanım. Kıdemli moderatörümüz sayın bıçkın delikanlı Emir hocamızın önerileri çok önemli ama.@Emir
Şimdi iki tip jant lastik kombinasyonu görüyorum sizin araçta, hangisi sizin araca ait bir bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 278805
Eki Görüntüle 278806