Selam dostlar,

Bu sefer otomobil incelemelerine değineceğiz. Yine olabildiğince sizleri sıkmayacak, keyifle okuyabileceğiniz hafif bir makale olacak. Artık biliyorsunuz, YouTube çok önemli. Kravat nasıl bağlanır bunu bile öğrenebiliyoruz.

Ben makalelerimi tamamen el emeği ile oluştururum, sadece resimleri doğal olarak Google'dan alıyorum. Eleştirilere de her zaman açığım, o konuda da çekinmeyin. O yüzden fikirlerinizi belirtmeyi ve beğendim butonuna basmayı lütfen unutmayınız.

Artık gelişen teknolojileri YouTube üzerinden takip edebiliyoruz. Doğal olarak, araç incelemeleri de oraya kaydı. Bir yandan iyi, bir yandan kötü oldu. İyi yanları pratik, izlemesi keyifli ve kolay oldu. Lakin buna karşın artık "reklam" faktöründen kaynaklı, bir çok şey atlanabiliyor. Ve son kullanıcı için, sıkıntı yaratabiliyor. Bunları izlerken aceleci olmayın. Google üzerinden en azından, detaylı arama yapın. Şanzıman, motor, kronik problemler, zayıf yönleri bunları daha iyi tespit etme ihtimaliniz yüksek. Çünkü reklam aldıkları için bazı yayıncılar, neredeyse kusursuzmuş gibi araç inceleyebiliyor.

Ben şahsen yayıncıları izleyip, hadi bugün bunu alayım demem. Katalog indiririm, test sürüşüne giderim, bakım maliyetlerini araştırırım, ikinci el piyasası nasıldır ona bakarım, öve öve bitirilemeyen yerlerini tekrar gözden geçiririm.

Araba almanın bu kadar zorlaştığı, aynı şekilde elde tutabilmenin sıkıntı yarattığı, aşırı derecede kötü trafiğe sahip ortamda olduğumuz derken liste uzar gider. O yüzden en ince ayrıntısına kadar detaylandırmak, biz kullanıcılar için çok önemli.

Alternatör problemleri, kayış sorunları, devir daim sıkıntıları, şanzıman dertleri, motor problemleri, teknolojik ve yazılımsal eksiklikler derken liste uzun. Sıfır araç alsanız bile, burada da konu açmayı unutmayın. Ben ve araba sever bir çok dost bu forumda, sizlere yardımcı oluruz. Çekinmeyin çıkın çıkın gelin.

volvo-ex30-inceleme-kucuk-volvo-buyuk-etki3326.webp

En-çok-satan-HB-modeller-600x381.webp

ac27c0951b91080-608x322.webp

Son düzenleme:
Sadece 2CR Serhat İnciyi izliyorum. Arada araba incelemeleri için Otomobilin Mesut Abisini ve Oğuzhan Yıldırımı izliyorum.
Gerisine cok bakmıyorum.
İşlerini saygıyla yapan insanlar.

+ olarak And Çetin ve Otopark.com-Sinan Koç tavsiye ederim. İkisi de mühendis olduğu için, görsellikten ziyade teknik detaylara da giriyorlar. Motorun sıkıştırma oranlarına kadar anlatıyor Sinan Koç özellikle.