Otomobil kaportası ne ile boyanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 658
  • Etiketler Etiketler
    otomobil
Bütçe
Minik bir boyanın çok pahalı olmadığını düşünüyorum o yüzden bütçe pek önemli değil.
Dostum, biz seni ikna edemeyeceğiz ama aklında bulunsun, eğer çizikler o kadar küçükse, arabaya saçma sapan şeyler sürtmek mantıklı değil. Eksper de “buralarda boya var” der, alıcı da fiyat kırar. O boya olmasa o kadar fiyat kırmaz. Malınıza bu kadar kıymet vermeyin derim. Geçen bayiden araç aldık, eve varınca altta ufak tefek çizikler vardı. “Nazarlık” dedim, geçtim. Her araçta ufak tefek bir şeyler olur illaki. Araba bu sonuçta, marşmelovlu yolda sürmüyorsun yani. Garip bir örnek oldu ama umarım anlatabilmişimdir. Yine de çok kafana koyduysan yap.

Peki hocam kalsın böyle o zaman

Fotoğraftaki gibi çok küçük çizikler dikkatlice bakmayınca belli bile olmuyor yerini bilmeyen kolayca göremez zaten.

Hocam kaliteli bir oje işe yarar gibi de bu renkte bulunmayabilir. Hem uzun yol sonrası ön tarafta illa ki çizikler oluyor. Bence bir kazaya kadar falan beklein. Kaza olursa falan o ufak şeyleri de halledersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…