Son düzenleme:
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- Minik bir boyanın çok pahalı olmadığını düşünüyorum o yüzden bütçe pek önemli değil.
Bence de katılıyorum.Çizikler ne kadar büyük? Uzaktan gözle görülemeyecek kadar ise boyaman saçma. Bugün orayı kapatırsın yarın diğer yeri çizilir, yolda giderken taş çarpar araba sonuçta bu.
Çok takıntılıysan ara sıra pasta cila yaptır geç. Öyle ufak tefek şeylerle başa çıkılmaz bence.
- Makaleler
- 1
Arabanın kapılarında ve tamponlarında küçük çizikler var bu çizikleri ne ile kapatabilirim? Bir makyaj malzemesi ile eski arabadaki çizikleri kapatıyordum ama adını hatırlayamadım. Şöyle fabrika çıkışı elmas gri renge uyacak şekilde küçük çizikleri kapatabileceğim bir boya önerebilir misiniz?
Eki Görüntüle 50419
Çizikleri biraz daha uzaktan çeker misiniz? Tam netlememiş kamera.
Buradan boya önerisi beklemeniz mantıksız. Eğer rahatsız edici büyük bir çizikse, sanayiye gidin derim. Öyle sizin halletmeniz biraz acemi işi olur. Genel olarak söylüyorum, sizlik bir durum değil.
Çizikleri biraz daha uzaktan çeker misiniz? Tam netlememiş kamera.
Buradan boya önerisi beklemeniz mantıksız. Eğer rahatsız edici büyük bir çizikse, sanayiye gidin derim. Öyle sizin halletmeniz biraz acemi işi olur. Genel olarak söylüyorum, sizlik bir durum değil.
Araba Toyota zaten. Sanayiye gitsin.
Çelik rötuş, en güzel yöntem. Öncelikle sanayide bir boyacıya gidip "rötüş boyası hazırlatmak istiyorum" diyorsunuz. Boyacı, boya ölçüm cihazı ile aracınızın boya kodunu tespit edip, size yarım bardak kadar aracınızın orijinal boyasından verecek. Şimdi çelik rötuş yaptırmak için çevre esnafa danışmanız gerek. Boyacıya da sorabilirsiniz. Maliyeti düşük, en orijinal çizik giderme yöntemi çelik rötuştur. Öneririm.
Bu tekniği detaylı olarak YouTube üzerinden inceleyebilirsiniz.
Örnek video:
Bu tekniği detaylı olarak YouTube üzerinden inceleyebilirsiniz.
Örnek video:
Son düzenleme:
hocam büyük olsa sanayiye giderdim çok küçük çizikler boya atmaya gerek yok üstünden küçük geçerim yeter.Çizikleri biraz daha uzaktan çeker misiniz? Tam netlememiş kamera.
İlk defa sanayiye gitmiş olur
Aşağı inince çekeyim.Çizikleri biraz daha uzaktan çeker misiniz? Tam netlememiş kamera.
Hocam büyük olsa sanayiye giderdim çok küçük çizikler boya atmaya gerek yok üstünden küçük geçerim yeter.
Makyaj malzemesi ile araba boyanmaz, mahvedersin. Bu yöntem küçük çizikler için birebir zaten.
Makyaj malzemesi ile araba boyanmaz, mahvedersin. Bu yöntem küçük çizikler için birebir zaten.
Küçük çiziklerin üstünden geçeceğim bende. Özellikle köyde öndeki çakıl taşıyan tırdan birkaç çakıl kaputa sıçrayında çizdi kaputu onları boyarım, kulpta da eziklik var onu da bi boyamayı denerim olmazsa bırakırım onu.
Eskiden Opel Astra vardı her yanı çizik doluydu ondaki çizikleri makyaj malzemeleri ile kapatmıştım rengi tam tutturduğum için sırıtmamıştı.
Son düzenleme: