Rehber Otomobil konularında kendimi nasıl geliştirebilirim?

Yükses sesli ses sistemleri keşke tamamen yasaklansa. Yüksek sesli ses sistemlerini takana ve savunana saygım yok ve suç olmasa kesinlikle beni bu şekilde rahatsız edenlerin araçlarına büyük zararlar verirdim.

Yükses sesli ses sistemleri keşke tamamen yasaklansa. Yüksek sesli ses sistemlerini takana ve savunana saygım yok ve suç olmasa kesinlikle beni bu şekilde rahatsız edenlerin araçlarına büyük zararlar verirdim.
Gündüz vakti sislerle gezen, çanak sistem farlarda kısa ve uzunlarda beyaz LED takan zihniyetle bu zihniyet bağdaşıyor işte. Bunların amacı rahatsızlık vermek, rahatsızlık vermekten keyif alıyorlar.
Yoksa başka türlü 50-60 beygire düşmüş, bakımsız arabalarından ne zevk alacaklar? Böyle konuşmayayım diyorum ama olmuyor.

Bir de şu ses sistemi işinde bilgi edindik mi on numara olacak.
En zevkli kısım orası ya, dışarıya konser vereyim diyorsan at 4 takım M81-AC bide Edge Spl, konser verirsin ilçeye.

Zevk meselesi. Kimi dinlemek ister kimi dinletmek, yapacak bir şey yok.

Bir yerden sonra herkes yüksek sesten sıkılır, orası kesin.

@pesimist34 ya katılıyorum bu arada. Adam cadde tipi pandizota 2 takım düşük seri FOR-X midrange atmış 150 RMS versen yanacak, bir yana da M-81 AC gibi canavar takmış, bass desen yine ucuza kaçma tonlama yok güç yok, yalandan 3000 RMS yazmışlar üstüne 2000 RMS versen 3 aya yanacak, adam birde bu tesisatla son ses geziyor mahalle aralarında. Kardeşim düzgün bir tesisat dizsen, ortaya karışık çorba yapmasan, hem dışarıya güzel ses verse hem de kendi kulağına acısan olmaz mı?

Son düzenleme:
Bence ses sistemi konusunda netlik ve derin bas önemli, öbür türlü gürültü oluyor.
Sosyal medyada bir tane kullanıcı Porsche markalı bir araca ses sistemi dizmiş, o kadar net ses veriyorki sistem insan hayret ediyor.
Bir ses sistemi parçalarına bakayım dedim, sistemi yaparken hangi parçaların kullanılması gerektiği az çok kafama oturdu ama bu hoparlör seçimi mevzusu ve hangi modellerin nereden alınmasına dair bir bilgim yok.

Son düzenleme:
Hoca keşke başka şeyler de isteseydin bunun yanında be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…